Cum te tratezi acasă de COVID-19, dacă ai o formă ușoară. Recomandările medicului Virgil Musta

 Stamen Diana
.

Cum te tratezi acasă de COVID-19, dacă ai o formă ușoară sau ești asimptomatic. Medicul timișorean, Virgil Musta, vine cu recomandări pentru cei infectați cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cazurile de coronavirus cresc alarmant în România și a fost depășit deja numărul de 4000 de infectări în 24 de ore. Spitalele sunt pline, iar medicii abia mai fac față la numărul de solicitări. Iată cum te tratezi acasă de COVID-19, dacă ai o formă ușoară sau ești asimptomatic.

Citește și: Ce vitamine sunt eficiente pentru a ne feri de COVID-19 și de gripă, în sezonul rece

Citește și: Prof.univ.dr. Ciurea a identificat arma perfectă anti-COVID: „Imunitatea bună și gândirea pozitivă”

Medicul Virgil Musta vine cu recomandări pentru toți cei care stau în izolare la domiciliu timp de 14 zile, așa cum cere protocolul. Chiar dacă aleg să stea acasă, pacienții trebuie să monitorizeze atent evoluția bolii și să ia măsuri pentru a ajuta organismul să lupte cu virusul.

Citește și: Efectele pe termen lung ale coronavirusului: experții vorbesc despre aspectul de „cioburi de sticlă” în plămâni. Ce se întâmplă la câteva luni după vindecare

„Anticoagulantul este recomandat la formele ușoare. La asimptomatici nu este cazul. Ei trebuie să ia vitamine (zinc, seleniu), care îmbunătățesc imunitatea organismului', a declarat dr. Virgil Musta.

Citește și: Cât rezistă Covid-19 pe piele. Cum îl poți elimina în doar 15 secunde, cu o soluție simplă

Cum te tratezi acasă de COVID-19

În primul rând trebuie întărită imunitatea. Iată cum te tratezi acasă de COVID-19. Odihna, alimentație bună și administrarea unor vitamine pot ajuta enorm în procesul de recuperare.

Citește și: Ce tratamente anti COVID-19 se folosesc în România, atât pentru pacienții cu forme ușoare, cât și pentru cei în stare gravă: „Toate au efecte secundare”

„Am observat că pacienții care sunt foarte fricoși, anxioși sau depresivi au o evoluție mai severă a bolii. Eu recomand să aibă încredere în medicii de familie și în noi, specialiștii, și să nu fie stresați de boală pentru că în marea majoritate pacienții evoluează bine', spune medicul.

Fructele și legumele proaspete, bogate în vitamine și minerale, sunt indicate în toată această perioadă.

Citește și: Un nou simptom COVID-19. Medicii au descoperit încă un semn al infectării cu noul coronavirus

Vezi şi cum se poate schimba medicul de familie – procedura și actele necesare!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton