Petre Roman și Silvia Chifiriuc, apariție rară alături de fiul lor. Ce mult a crescut Petrus și cât de bine seamănă cu tatăl lui

 Oana Pantazi
.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt un cuplu discret, însă recent s-au afișat împreună, alături de fiul lor, într-o emisiune de televiziune. Fanii au fost uimiți să constate ce mult a crescut Petrus și ce bine seamănă cu tatăl lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt unul dintre cuplurile extrem de discrete, deși, dat fiind că el este un politician cu state vechi și ea o cântăreață cunoscută sunt mereu în atenția publicului. Recent însă familia fostului premier al României a acceptat invitația de a participa la emisiunea prezentată de Fuego – Drag de România, ce a avut loc pe 4 octombrie.

Citește și:Nicușor Dan a declarat că e posibil să nu mai avem târguri de Crăciun și Paște: „Direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele”

Petrus seamănă cu tatăl lui

Silvia Chifiriuc a postat însă în avans fotografii pe contul ei de socializare, iar fanii au fost încântați să constate că Petrus e deja un adolescent care a moștenit farmecul tatălui său, dar și frumusețea mamei sale. elev la Școala Franceză, fiul lui Petre Roman (74 ani) și al Silviei Chifiriuc (48 ani) va împlini 11 ani pe 7 noiembrie și seamănă foarte bine cu tatăl lui, așadar, cu siguranță, peste ani va frânge multe inimi.

Petre-Roman-si-Cilvia-Chifiriuc11Petre-Roman-si-Cilvia-Chifiriuc11

Vedetă de mic

Pentru Petrus, aceasta nu este prima apariție la TV, acum doi ani el însoțindu-și tatăl la emisiunea ‘Aici eu sunt vedeta, unde cel mic a dat destule din casă. În râsetele publicului, el și-a pârât tatăl, care are obiceiul de a stinge luminile din casă, pentru că nu-i place risipa. A mai spus și că Petre Roman e mare amator de drumeții pe munte și când era mai mic îl punea într-un rucsac special și plecau amândoi pe munte.

Însă cel mai încântat e Petrus de o pușcă pe care o va moșteni de la tatăl său, armă pe care acesta o are, la rândul său, de la propriul tată. Petrus nu și-a cunoscut bunicul. De menționat e faptul că arma cu pricina i-a fost dată bunicului său de către Regele Mihai, susține chiar Petre Roman.

„Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune', mărturisea Petre Roman.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre căsnicia cu Sorin și zvonurile că ar divorța: „Oamenii se mai și ceartă. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului” / EXCLUSIV

Petre Roman și Silvia Chifiriuc mai vor un copil… O fetiță!

Chiar dacă Petre Roman a trecut binișor fe 70 de ani, soția lui nu a renunțat la gândul de a mări familia, recunoscând că și-ar mai dori o fetiță.

„Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme’, a afirmat ea.

Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza’ , a spus Silvia pentru Click!.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton