Drama lui Lily Collins, actrița din serialul "Emily in Paris". Tatăl său, celebrul Phil Collins, i-a marcat copilăria: "Viața mea a scăpat de sub control"

 Cica Cristina
.

Lily Collins este o actriță de succes, care acum pare că atins culmile gloriei cu serialul de succes „Emily in Paris”. Vedeta în vârstă de 31 de ani, însă, ascunde o mare durere în suflet, ce are legătură cu tatăl ei, Phil Collins.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lily Collins din „Emily in Paris” și-a făcut apariția în mai multe filme de succes. Însă, în spatele zâmbetului său afișat pe covorul roșu sau pe micul ecran, vedeta ascunde răni adânci, lăsate chiar de tatăl ei, celebrul Phil Collins.

Lily Collins din „Emily in Paris” este fiica lui Phil Collins cu Jill Tavelman. Părinții ei au divorțat pe când ea avea doar 5 ani. Despărțirea lor la o vârstă atât de fragedă a transformat-o într-o persoană anxioasă și nesigură.

Citește și: O moldoveancă a apărut goală în serialul Emily in Paris. Mesajul transmis de ea:'Fetelor, mergeți la școală, altfel veți ajunge ca mine'

Lily Collins, marcată de divorțul părinților

De fapt, în cartea sa „Unfiltered: no shame, no regrets, just me”, Lily Collins a mărturisit că mare parte din problemele de stres și anxietate cu care se confruntă sunt din pricina relației tumultoase pe care a avut-o cu tatăl său.

În fapt, ceea ce a afectat-o cel mai tare este modul în care tatăl său a ales să se despartă de mama sa, și anume printr-un fax! La care s-au adăugat doi ani de calvar și suferință până la finalizarea divorțului. Desigur, nu este ușor pentru nimeni, cu atât mai puțin pentru un copil, care nu știa foarte bine ce anume se întâmplă între cei care i-au dat viață.

Citește și: Get the look Lily Collins – red hot burgundy lips

„Multe dintre nesiguranţele mele de azi au rădăcini în aceste răni provocate de tatăl meu”, a declarat Lily Collin.

Lily Collins, răscolită de al treilea divorț al lui Phil Collins

Lily Collins din „Emily in Paris” a fost răscolită și de divorțul tatălui său de Orianne Cevey, cea de-a treia soție. În urmă cu 12 ani, i s-au activat niște amintiri urâte legate de divorț din copilărie. La acel moment, Lily Collins a experimentat o stare perpetuă de frică și a suferit de anorexie și bulimie. toate acestea fiind în strânsă legătura cu trecutul tulburător din copilărie, notează womenworking.com.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma:„Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat'/ EXCLUSIV

„Nu m-am putut descurca cu durerea și confuzia din jurul divorțului tatălui meu și îmi era greu să îmi echilibrez adolescența. Viața mea a scăpat de sub control. Eram îngrozită că mi-am ruinat șansele de a avea vreodată copii”, a declarat actrița.

De asemenea, toată adolescența sa, Lily Collins a tânjit după atenția și lauda tatălui ei și a simțit că „nu face nicicând suficient' pentru a o câștiga.

Lily Collins l-a iertat pe Phil Collins

Cu toate acestea, pentru a se elibera de povara care o apăsa de ani de zile, a decis să-și ierte tatăl pentru greșelile pe care le-a făcut în trecut. „Te iert pentru greşelile pe care le-ai făcut. Şi deşi pare că este prea târziu, nu este… Cu toţii suntem puşi în faţa unor decizii şi, deşi nu găsesc scuze pentru ale tale, la finalul zilei nu putem rescrie trecutul. Încă învăţ cum să accept acţiunile tale şi să verbalizez cum m-ai făcut să mă simt. Accept tristeţea şi furia pe care le simt în legătură cu lucrurile pe care le-ai făcut”, a scris Lily Collins în cartea sa.

Acum, lucrurile par să se fi așezat în viața actriței Lily Collins, dat fiind că se bucură de un succes fantastic cu serialul „Emily in Paris”, creat chiar de cel care a dat naștere și fenomenului Totul despre sex.

Lily-Collins-1Lily-Collins-1

Citește și: Anisia Gafton, dezvăluiri din Ferma!Mihaela Rădulescu îl plăcea pe Andrei Stoica, dar…

Lily Collins s-a logodit

Soarele a răsărit și pe strada ei, cu siguranță. Nu degeaba se spune că după orice furtună iese și soarele. Lily Collins din „Emily in Paris” trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu regizorul Charlie McDowell, în vârstă de 37 de ani.

Cei doi s-au logodit la finalul lunii septembrie, iar Lily Collins a postat primele imagini cu inelul de logodnă: „Te-am așteptat o viață întreagă, iar acum abia aștept să ne petrecem întreg restul vieții împreună', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Citește și: Lavinia Pârva a vorbit în premieră despre viața de mamă. La 1 an și 5 luni, fiul ei are talent muzical:'Îi place să cânte cu tati la pian'

„Într-o perioadă plină de incertitudini și întuneric mi-ai luminat viața. Întotdeauna voi prețui aventura parcursă alături de tine.', a scris și partenerul actriței la rândul lui,

Cei doi și-au confirmat relația în luna august a anului acesta, când Lily Collins din „Emily in Paris”a postat prima imagine alături de regizor pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton