Cele mai pesimiste 3 zodii. Cine sunt negativiștii horoscopului

 Oana Pantazi
.

Cele mai pesimiste 3 zodii. Cu siguranță nu există nativi în totalitate pesimiști sau optimiști, însă unii văd mai degrabă partea goală a paharului decât pe cea plină sau au tendința să dramatizeze chiar și atunci când nu e cazul și văd totul în negru. Iată care sunt zodiile cele mai pesimiste!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cele mai pesimiste 3 zodii. Cu toții trecem de-a lungul vieții prin momente mai delicate sau dramatice, dar fără îndoială unii dintre nativi au tendința de a hiperboliza totul și de a face din țânțar armăsar. În timp ce unii depășesc situațiile dificile făcând haz de necaz și se lasă conduși de sintagma „și mâine e o zi”, alții se lasă descurajați din prima secundă sau, și mai rău, anticipează niște dezastre care nu vor avea niciodată loc.

Desigur, paza bună trece primejdia rea, însă uneori vibrațiile negative transmise în Univers nu aduc nimic bun. Iată care sunt cele mai pesimiste 3 zodii și ce nativi ar trebui să dea dovadă de mai multă încredere în sine.

Cele mai pesimiste zodii. Gemeni

Cele mai pesimiste 3 zodii. Gemenii sunt recunoscuți pentru firea lor glumeață și sociabilă, doar ei sunt mereu sufletul petrecerii, cei care animă atmosfera și spun bancuri în permanență. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că este vorba despre o zodie duală… În sinea lor, Gemenii sunt niște perfecționiști, iar pesimismul nu le este deloc necunoscut. Dat fiind că logica este aliatul lor cel mai de preț, au obiceiul să facă o mulțime de scenarii, unele deloc optimiste. Acești nativi sunt uneori mult prea perfecționiști și au mari așteptări de la cei din jurul lor, așadar nu de puține ori sunt dezamăgiți. Poate nu întâmplător îi sperie lucrurile noi și ezită în a lua decizii… Ei și-au făcut cu mult înainte toate proiecțiile de viitor, iar faptul că visează la relații sau joburi perfecte îi face, atunci când li se dărâmă castelul din cărți de joc, să devină pesimiști.

Citește și: Cele mai seducătoare zodii din horoscop. Nu le rezistă nimeni!

Citește și: Care sunt cele mai manipulatoare zodii. Fac mereu stategii

Citește și: Care sunt cele mai optimiste zodii.Nativii care zâmbesc mereu

Citește și: Care sunt zodiile compatibile în 2021

Cele mai pesimiste zodii. Fecioară

Cele mai pesimiste 3 zodii. Nativii născuți în Fecioară sunt niște perfecționiști, iar asta îi plasează într-un loc fruntaș în topul pesimiștilor. Workoholice, chiar obsedate de muncă, Fecioarele sunt extrem de riguroase atât cu ele, cât și cu cei din jurul lor, iar asta nu le face prea ușor de suportat întotdeauna. Au obiceiul să idealizeze tot și să ceară prea mult, inclusiv de la propria persoană, iar dezamăgirile nu întârzie să apară. Nu este de mirare, așadar, că Fecioarele ajung la un moment dat să vadă totul dintr-o perspectivă negativă și să facă o mulțime de scenarii pesimiste. Mai mult, dacă le sunt înșelate așteptările, acești nativi devin recalcitranți și pricinoși, iar asta îi determină să fie convinși că lucrurile vor merge din rău în mai rău…

Cele mai pesimiste zodii. Capricorn

Cele mai pesimiste 3 zodii. Născuți sub semnul planetei Saturn, Capricornii sunt obsedați de autocontrol și nu au așteptări prea mari de la cei din jurul lor. Iar faptul că nu îndrăznesc să-și asume riscuri prea mari îi face să fie temători și, prin urmare, pesimiști. Acești nativi au tendința de a vedea de multe ori numai partea goală a paharului, iar atunci când nu reușesc să-și îndeplinească planurile, văd totul zugrăvit în negru. Extrem de serioși, ei își controlează permanent comportamentul și nu-și asumă riscuri fără a avea garanția reușitei. Din păcate, obișnuiesc să vadă numai răul în orice conjunctură, iar asta îi face, evident, să devină pesimiști. Puțină relaxare și mai multă încredere în forțele proprii, dar și în cei din jurul lor le sunt de mare folos Capricornilor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton