Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe iubitul ei, Robert Stoica: „Voiam să aflu cât mai repede...”

 Sutiu Theodora
.

Maria Constantin are o relație frumoasă cu Robert Stoica, bărbatul pe care, spune ea, l-a întâlnit la momentul potrivit pentru că avea nevoie de un sprijin emoțional. De curând, vedeta a povestit ce a simțit când l-a văzut pe cel care avea să îi devina partener de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În prezent, Maria Constantin și Robert Stoica stau împreună și au planuri mari de viitor. Invitată într-o emisiune TV, cântăreața a povestit că l-a văzut pentru prima dată la un eveniment.

maria-1maria-1

Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe iubitul ei, Robert Stoica. A fost atracție la prima vedere

Încă din primul moment, Maria Constantin a fost atrasă imediat de fizicul lui și a vrut să afle cât mai rapid cine e, iar la scurt timp a intrat în vorbă cu el.

Mai mult spune că atracția a fost reciprocă, însă tânărul fiind mai timid nu a făcut primul pas gândindu-se că nu se va uita vedeta TV la el.

„La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit', a spus ea.

Citește și: Dan Bittman a curtat-o pe Maria Constantin, dar a rămas cu buza umflată:'Îmi trimitea mesaje…'

Citește și: Gabriela Cristea, prima declarație după ce a fost jignită gratuit de Maria Constantin.„Nu este nici prima și nici ultima care…’

Citește și: Carte de condoleanțe în memoria lui Ion Caramitru

Citește și: Bianca Drăgușanu, jefuită. Hoții i-au furat ceasuri de lux și diamante

Maria Constantin, despre Robert Stoica: „Este cald…'

Deși la început atracția a fost doar fizică, în timp cei doi s-au apropiat foarte tare. Robert Stoica e alături de cântăreață în tot ceea ce face, o susține, merge cu ea la evenimente și are mare grijă să-i fie mereu bine.

„A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult', a mai spus ea.

Își dorește să devină din nou mamă

Un alt detaliu suprinzător este că Maria Constantin a promovat intens pe rețelele de socializare pensiunea din Curtea de Argeș. Afacerea ar aparține într-adevăr iubitului ei, dar și fostei soții.

Încă nu se cunosc foarte multe detalii despre statutul actualului său iubit, însă relația lor pare extrem de serioasă. Într-atât încât vedeta nu exclude să devină mamă din nou.

„Da, de ce nu? Îmi plac foarte mult copiii și când eram la vârsta adolescenței ziceam că voiam să mă căsătoresc și să am mulți băieți și când vin Sărbătorile, masa de Crăciun, să ne strângem cu toții și să îi văd cum aleargă, să fie haos’,a spus ea la un moment dat în cadrul unei emisiuni TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton