Axinte din Vacanța Mare, primele declarații după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare: "Mătur și străzile!"

 Iacob Antonia
.

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la 'Vacanța Mare', a făcut primele declarații după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare. El și-a recunoscut deja acuzațiile de șantaj. Acum, va fi nevoit să facă muncă în folosul comunității.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe 2 octombrie 2020, Tribunalul București a prezentat decizia prin care arătat că Florin Petrescu a semnat un acord de recunoaștere a acuzațiilor din anul 2012. Ca urmare, pedeapsa cu închisoarea a fost cu suspendare „sub supraveghere a executării pedepsei principale pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani'.

1-41-4

Axinte din Vacanța Mare, primele declarații după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare

În plus, Axinte din Vacanța Mare va trebui să execute muncă în folosul comunității pentru o perioadă de 60 de zile, „fie la Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6'.

Citește și: Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, despre momentele grele în căsnicie: „Fiul meu a venit după ani de tratament”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Marian Nistor și Dorina Paraschiv de la trupa Savoy: „Vârsta e doar în buletin”

Citește și: Victor Slav și fiica lui, dialog savuros la TV: „Sofia înseamnă tot pentru mine'

Citește și: Jador suferă de o afecțiune rară: „Sunt puțini oameni care sunt așa”

Într-un interviu pentru Playtech.ro, Florin Petrescu a dezvăluit când va începe munca în folosul comunității. În urmă cu 9 ani, Dan Diaconescu, fostul patron OTV, l-ar fi trimis să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, despre bani, și i-ar fi cerut să sponsorizeze televiziunea, pentru a nu dezvălui informaţii compromiţătoare.

„Condamnă inculpatul Petrescu Ion la pedeapsă principală de 2 ani închisoare. În baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale de 2 ani închisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani', se arată în decizia judecătorească.

'În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion va presta o muncă neremunerata în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 zile, fie la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 6, Serviciul de Probaţiune Bucureşti urmând să desemneze instituţia unde condamnatul va presta munca neremunerata în folosul comunităţii', se mai arată în decizia respectivă.

Până în prezent, Florin Petrescu nu a executat munca în folosul comunității.

'Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut. Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!', declarat actorul, pentru sursa citată mai sus.

Florin Petrescu, Axinte de la Vacanța Mare, despre momentele grele în căsnicie

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la Vacanța Mare, s-a deschis și a vorbit despre momentele în care a devenit tată, în urmă cu 14 ani. Fiul său a fost extrem de dorit, iar artistul a făcut o dezvăluire care i-a luat pe mulți prin surprindere. Soția lui a făcut tratament ani de zile pentru a putea rămâne însărcinată la acel moment.

„Îmi place ceea ce fac. Nu pot să mă las. Am 52 de ani, dar mă simt ca la 25. Soția mă menține, copilul, familia. Soția face și ea 44 de ani, băiatul 14 ani. Eduard e cu școala online, poate acum scăpăm să se ducă la școală, că mi-a spus că îi e dor de colegi. L-am dat la baschet și mai merge la cantonament.

S-a înălțat, că a fost plecat în America trei luni, când m-am întors avea 9 centimetri plus. Începuse cu fotbalul, dar nu era… I-am luat și o chitară, dar e plină de praf. Nu vrea. Își las pe el să-și facă de matematica lui și de școală, pentru că face bine ceea ce face’, a spus Axinte la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton