Cele mai infidele 5 zodii de femei. Cine înșală cel mai mult

 Dumitrache Laura
.

Cele mai infidele 5 zodii de femei. Toată lumea se ferește să fie înșelată de persoana iubită și nimeni nu dorește să fie trădat. Cu toate astea, lucrurile de genul nu pot fi împiedicate atunci când persoanele de lângă tine vor să facă asta. În viață avem parte și de momente în care suntem înșelați. Dacă ai decis să ierți, trebuie să știi că nu vei mai avea aceeași încredere pe care o aveai înainte. Tot ce contează este să nu rămâni lângă asemenea persoane și să se îndepărtezi de ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși se spune că bărbații înșală mai mult. trebuie să știi că și femeile o fac și poate în egală măsură, mai ales în zilele noastre. Nu e de mirare că rata divorțurilor este mare. Bărbații trebuie să fie foarte atenți cu cine intră într-o relație romantică, iar femeile trebuie să fie precaute cu privire la alegerea viitorului partener. Pentru ca o relație să există, este necesar să existe multă înțelegere și încredere, pentru că nimeni, indiferent de sex, nu mai acceptă să fie în postura celui trădat.

Cele mai infidele 5 zodii de femei

În trecut, femeile nu-și părăseau bărbații infideli, pentru că exista o normă socială care spunea că trebuie să rămâi cu bărbatul indiferent de ce se întâmpla. În prezent, în epoca femeii moderne, femeile pot și vor înșela poate la fel de mult ca bărbații. Cu toate astea, nu există o regulă să îți înșeli partenerul, mai ales dacă este o relație sănătoasă și există reguli și limite. Dacă semnul tău zodiacal se află pe această listă, nu înseamnă că vei înșela.

Citește și: Cele 3 zodii care nu înșală niciodată!Preferă despărțirea decât să fie infidele

Citește și: Cele 3 zodii protejate de astre până în ianuarie 2022.Nativii feriți de ghinion

Citește și: Cum arată Anca Țurcașiu în costum de baie, la 51 de ani:„Mai frumoasă decât Jennifer Lopez'

Citește și: Josephine, fetița cuplului Gina Pistol – Smiley, a făcut primii pași!Imagini inedite din vacanță

Berbec

Femeile din acest semn zodiacal sunt mai predispuse să înșele din cauza naturii lor impulsive și a faptului că vor să fie mereu primele la orice. Ești mereu în căutare de ceva mai provocator, chiar dacă ești într-o relație. Impulsivitatea te poate face să vrei să înșeli, pentru că te simți blocată în relația ta.

Pentru că ești un semn onest, cel mai probabil îi vei spune partenerului tău acest lucru. Tot ce contează este să nu lași rutina să se instaleze în relația ta și să condimentezi lucrurile destul de des pentru a nu te simți plictisită sau captivă în relația ta.

Gemeni

Femeia din zodia Gemeni se îndrăgostește de oamenii care o plac și o admiră, iar acest lucru poate crea probleme pentru o relație pe termen lung. Dacă relația a devenit o umbră și partenerul nu te mai admiră, vei avea grijă ca el să știe lucrurile astea înainte ca lucrurile să capete o altă întorsătură.

Iubești să te distrezi și este foarte încrezătoare în tine, iar aceste lucruri te determină să cedezi în fața tentației. În loc să folosești aceste lucruri pentru a înșela, folosește-le pentru a-l aduce pe cel drag înapoi.

Leu

Ești născută în zodia Leu și ai tendința de a fi mult prea dramatică și îndrăzneață. Vrei mereu să îi cucerești pe alții cu felul tău de a fi, iar atunci când nu primelti dragoste și atenție din partea partenerului, vei căuta în altă parte pentru a simți că ești apreciată. Faci aceste lucruri pentru a-i arăta fostului iubit ce a pierdut.

Balanță

Femeile din zodia Balanță sunt deseori indecise, iar acest lucru poate duce la probleme într-o relație de cuplu. Chiar dacă îi spui partenerului că îl iubești, adevărul este că te gândești la altcineva și ești dispusă să lași totul în urmă pentru a fi fericită cu persoana respectivă. Nehotărârea te determină să-și înșeli și să își dezamăgești iubitul.

Pești

Femeile din zodia Pești sunt cunoscute pentru faptul că de multe ori vor să evadeze din realitate și să se refugieze în lumea lor pe care și-au construit-o. Îți este teamă de un angajament serios, precum o relație sau o căsătorie, așa că ce multe ori ajungi în situația în care să-ți înșeli partenerul de cuplu. De asemenea, nevoia de a fi independentă te poate îndepărata și mai tare de relația ta.

Sursa: Elle.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton