Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022. De ce și l-a schimbat

 Miniosu Alexandra
.

Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022. TJ Miles a devenit cunoscut în 2021, după ce filmulețele lui de pe TikTok au devenit virale pe tot Internet-ul. Acum, el face parte dintr-un nou proiect important din viața lui, Survivor România 2022. Tânărul formează echipa roșie, cea a Faimoșilor, împreună cu alte 11 persoane celebre. Iată care e numele lui real și de ce și l-a schimbat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022. TJ Miles este unul dintre concurenții noului sezon Survivor România, de la PRO TV. Devenit deja o mare vedetă pe rețelele de socializare, prin prisma filmulețelor lui de pe TikTok, fanii s-au bucurat să-l vadă pe micile ecrane. Deși se laudă cu mii de admiratori în toată țara, nu mulți știu însă care e numele lui real.

tj-miles-nume-real-1tj-miles-nume-real-1

Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022. Numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022 este Tiberiu Ștefan Iordache. În spatele noului nume ales de el există o poveste interesantă, pe care nu multă lume o știe. Cu toate că mulți ar fi crezut că poate e unul ales la întâmplare, ei bine, Faimosul din Republica Dominicană s-a gândit foarte bine înainte de a se prezenta așa în public.

Citește și: De ce a fost arestat TJ Miles de la Survivor România.A avut mari probleme

Citește și: Apropieri suspecte între doi Faimoși de la Survivor 2022.Cum au fost surprinși

Citește și: Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor:„Mi se pare aberant să ai bărbat acasă și să…'

Citește și: Cine a sfătuit-o pe Iulia Albu să își dea demisia de la ProTV:„Îmi ia ceva timp până să…'

Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022

Care este numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022. Înainte de a participa la Survivor România 2022, TJ Miles și-a spus povestea „poreclei' lui în emisiunea „La Măruță'. Faimosul din jungla dominicană a dezvăluit astfel de ce și-a schimat numele.

TJ Miles s-a născut în Constanța, însă s-a mutat în străinătate, cu familia, pe vremea când avea opt ani. După ce a stat câțiva ani în Abu Dhabi, iar mai apoi în Toronto, acesta s-a întors în România. Concurentul de la Survivor 2022 i-a povestit lui Cătălin Măruță, pe îndelete, de ce și-a schimbat numele când fost plecat peste hotare. Conform spuselor lui, Miles e un nume inspirat din baschet.

„Mi-am schimbat numele pentru că în Constanța mă chema Tiberiu Iordanche. Eu sunt născut Tiberiu Iordache. Dar e greu când te duci la unul Jack Harlow sau James Bond să zici „Hi, my name is Tiberiu Iordache'. „What?! Cine ești tu?'.

Așa, e mai bine Miles. Miles este un nume inspirat din baschet, eu joc foarte mult baschet. Tiberiu e greu și lung, l-am făcut Tibi. Iordache e ciudat, am pus „J'. Mă chema și Ștefan, dar am schimbat, am făcut Stephan.', a povestit TJ Miles de la Survivor 2022 în emisiunea „La Măruță', acum ceva timp.

TJ Miles de la Survivor 2022 are peste 10 tatuaje

Care e numele real al lui TJ Miles de la Survivor 2022. TJ Miles de la Survivor 2022 are peste 10 tatuaje. Desenul care o deosebită însemnătate pentru el se află pe piept. Este vorba despre numele bunicii sale, pe care, din păcate, a pierdut-o în urmă cu câțiva ani. Concurentul de la PRO TV povestea acum ceva timp că femeia a avut grijă de el încă de când s-a născut. Aceasta a fost singura cu care a continuat să vorbească în limba română, lucru ce l-a ajutat să nu-și uite limba nativă.

„Datorită ei mi-am menținut limba. Dacă nu era ea, nu mai vorbeam română. Cu părinții mei vorbesc în engleză, cu bunica am avut o relație specială. Am tatauat-o pe piept. Am numele ei pe piept, Maria Lungu. E singura femeie tatuată pe mine.

Ea a avut grijă de mine de când m-am născut. Am pierdut-o de câțiva ani. A trăit 94 de ani, a avut o viață bună, plină. Am avut grijă de ea. E înmormântată în București. Când m-am întors în România, m-am întors cu ea, nu am lăsat-o singură acolo', povestea TJ Miles, într-o emisiune TV, despre cel mai important tatuaj al lui.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton