Cei mai fericiți oameni din lume! Singurele 12 țări de pe glob unde nu a fost raportat niciun caz de infecție cu COVID-19

 Oana Popoiag
.

Debutând în decembrie 2019 în China, noul coronavirus a cuprins imediat Italia și apoi întregul mapamond. Un dezastru la nivel mondial, nemaiîntâlnit de 100 de ani, boala nu a iertat pe nimeni și nimic. Există, totuși, câteva țări unde infecția cu COVID-19 nu ajuns, cel puțin la nivel oficial. Iată cele 12 țări care nu au raportat niciun caz de infecție cu temutul virus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Din decembrie 2019 și până în acest moment, noul coronavirus s-a întins cu o repeziciune uimitoare pe tot globul, devenind inamicul numărul 1 al omenirii. Conform site-ului Worldometers, în prezent 231 țări sunt afectate de temutul virus, cu un total de infecții care a depășit cifra de cinci milioane.

VIVA! de mai

Lista celor 12 țări care nu au raportat niciun caz de coronavirus

Extrem de contagios, SARS-CoV-2 nu a iertat niciun loc, distrugând destine, averi, afectând economia și făcând numeroase victime. Cu toate acestea, există câteva țări, majoritatea din Asia și Africa, unde nu a fost raportat încă niciun caz de infecție cu coronavirus.

Iată lista celor 12 țări care nu au raportat niciun caz de coronavirus:

Kiribati
Insulele Marshall
Micronesia
Nauru
Coreea de Nord
Palau
Samoa
Insulele Solomon
Tonga
Turkmenistan
Tuvalu
Vanuatu

Desigur, o serie de semne de întrebare au apărut în privința acestor state, singurele de pe glob unde virusul se pare că nu a ajuns. Sunt prea izolate de restul lumii, au o capacitatea prea mică de testare, nu sunt adevărul în totalitate?

Acestea sunt dilemele dezbătute de opinia publică, cel mai mare scepticism fiind împărtășit când vine vorba de Coreea de Nord, țară aflată la granița cu China, al cărei guvern e bănuit de multe secrete.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton