Ce schimbări aduce mutarea lui Mercur retrograd în Taur. Vești neașteptate pentru unele zodii

 Borcilă Andreea
.

Ce schimbări aduce mutarea lui Mercur retrograd în Taur. După ce va sta aproape două săptămâni în zodia Gemenilor, planeta va tranzita într-un alt semn zodiacal, care va rămâne până la începutul lunii iunie. Noua mutare va aduce cu ea și câteva schimbări. Iată care sunt zodiile mai mult sau mai puțin avantajate! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mercur și-a început mișcarea retrogradă încă de pe data de 10 mai 2022, în zodia Gemenilor. Planeta are o traiectorie inversă, astfel că din 22 mai, se va muta în zodia Taurului. Mercur reprezintă planeta comunicării, iar atunci când are o mișcare retrogradă, percem faptul că ea dă înapoi. Mercur retrograd înseamnă, în general, că vom avea parte de o perioadă de odihnă, dar mai ales de retrospecție. 

Citește și: Topul celor mai puțin geloase zodii

Citește și: Cum vor fi afectate zodiile de eclipsa de lună din 16 mai 2022

Citește și: 5 zodii care devin dificile atunci când iubesc

Citește și: Cum sunt afectate zodiile de Mercur retrograd

Ce schimbări aduce mutarea lui Mercur retrograd în Taur

În 2022, există patru tranzite retrograde ale lui Mercur care au loc în șase semne zodiacale diferite. Primele mișcări au fost între 14 ianuarie și 3 februarie în Vărsător și Capricorn. Următoarele tranzitări s-au întâmplat deja în zodia Gemenilor, urmând ca Mercur să retrogradeze în Taur, începând cu 22 mai și terminându-se pe 3 iunie. Mișcarea retrogradă îi va determina pe oameni, în general, să se gândească la ceea ce fac și cum o fac.

În domeniul astrologiei, Mercur joacă un rol semnificativ. Este singura planetă care servește drept canal de comunicare. De asemenea, reprezintă sectorul educației, precum și progresele tehnice. Când Mercur devine retrograd, are un efect asupra modului în care oamenii comunică. Astfel, cuvintele vor avea un impact asupra celorlalți în mod semnificativ. Mercur simbolizează și acțiunile și, prin urmare, mișcarea sa retrogradă va influența sectorul banilor. 

Care sunt zodiile favorizate și mai puțin avantajate 

Când Mercur se mută în Taur pe 22 mai, semnele zodiacale vor avea o perioadă în care vor trebuie să-și analizeze bugetul, dar și alte planuri, fiind două domenii la care Taurul tânjește după stabilitate. Cu alte cuvinte, mutarea lui Mercur în zodia Taurului ne va atenționa să gestionăm mai bine relația cu banii și să avem grijă ce cheltuieli facem. 

Indiferent de zodia în care ne-am născut, prezența lui Mercur retrograd în acest nativ de pământ materialist, ne învață cum să ne gestionăm resursele financiare. 

Berbecii, Capricornii, Fecioarele, Taurii, Scorpionii, Peștii și Balanțele trebuie să ia în calcul ce cheltuieli fac în perioada următoare. Dintre acestea, cele care sunt obligate de Mercur să facă economii sunt în special zodiile Fecioară, Taur și Capricorn, cele trei semne de Pământ. Pentru Berbeci, atenționarea vine în felul în care folosesc banii în raport cu ceilalți.

Câteva zodii avantajate de mutarea lui Mercur retrograd în zodia Taur sunt Gemenii, Racii, Leii, Săgetătorii și Vărsătorii.

Sursă foto: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton