Ce s-a întâmplat cu medicul Răzvan Trancă, la 13 ani după scandalul sexual. A fost acuzat că a aruncat-o de la etajul 6 pe minora cu care întreținea relații sexuale

 Oana Pantazi
.

Cazul chirurgului Răzvan Trancă a șocat o țară întreagă în 2007, când acesta a aruncat-o de la etajul 6 pe minora Andreea Mocanu, cu care întreținuse relații sexuale. Iată ce s-a întâmplat cu el după 13 ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În 2007, numele chirurgului Răzvan Trancă de la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Capitală era pe buzele tuturor. O țară întreagă a fost șocată de gestul abominabil al medicului, care, după ce a întreținut relații sexuale cu minora Andreea Mocanu, o pacientă de-a lui, a aruncat-o de la etajul 6!

În ianuarie 2009, Tribunalul Bucureşti l-a achitat pe doctorul Răzvan Trancă pentru infracţiunea de viol, pentru ca magistratul de atunci a considerat că fapta nu există şi l-a pedepsit cu suspendarea executării pedepsei numai pentru tentativă de omor.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din Capitală au decis că medicul Răzvan Trancă era vinovat, însă nu atât de mult încât să meargă la închisoare, acesta fiind condamnat doar la 4 ani de puşcărie cu suspendare şi la plata a 50.000 de lei daune morale. Drept urmare, Răzvan Trancă a rămas în libertate.

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă”/ EXCLUSIV

Soția încă nu a divorțat de Răzvan Trancă

Nu doar Andreea Mocanu a rămas cu sechele în urma tragediei pe care a trăit-o, ci și familia medicului a fost afectată. Soția acestuia a trebuit să trăit la rândul ei repercusiunile gestului lui Trancă, mai ales că acesta a fost și achitat de către instanță. De-a lungul anilor, soția lui Răzvan Trancă a încercat de mai multe ori să divorțeze de el, însă încercările au eșuat, deoarece, atât în 2003, 2007, cât și în 2015 cei doi nu s-au prezentat la înfățișări. Acum, soția medicului a deschis un nou proces prin care cere desfacerea căsătoriei, tutela copiilor și pensie alimentară, conform Wowbiz.

0-337131-tranca0-337131-tranca

Andreea Mocanu, adolescenta care a fost aruncată de la etajul 6 de către medicul care tocmai întreținuse relații intime cu ea, a supraviețuit în mod miraculos, iar 8 zile mai târziu, a fost externată. Ulterior, în timpul procesului, a ieșit la iveală faptul că cei doi consumaseră alcool în seara cu pricina, iar relațiile sexuale dintre ei au fost consimțite. Drept urmare, medicul Răzvan Trancă a primit doar 4 ani de închisoare, cu suspendare.

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață!”

Pentru Andreea anii următori au fost marcați de procese și recuperare medicală, au fost foarte grei pentru Andreea, care, între timp, devenise studentă la Facultatea de Marketing.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt în viaţă şi că m-am făcut bine. Cel puţin fizic, deoarece cu psihicul mai am încă de lucru. S-ar fi bucurat Trancă dacă aş fi murit deoarece mortul e întotdeauna de vină', spunea tânăra, pentru Libertatea, în 2011.

Eu aş fi vrut ca Trancă să fie închis pentru ce mi-a făcut, nu să fie pus să-mi plătească daune de 50.000 de lei. Însă Justiţia a hotărât să fie liber şi să practice iar medicina. Sper să nu mai facă vreo victimă', a conchis Andreea.

Foto: Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton