Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la șapte ani de la accident: "Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor"

 Dumba Gabriela
.

Au trecut șapte ani de la accidentul oribil pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi și care l-a transformat într-o „legumă”. Informațiile apărute despre starea sa de sănătate au fost contradictorii, însă Elisabetta Gregoraci, fosta soție a lui Flavio Briatore, a oferit presei din Italia detalii concrete despre situația actuală a lui Michael Schumacher.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În timp ce unele persoane spun că Michael Schumacher este ținut în viață de aparate, altele afirmă că marele campion din sportul cu motor se poate mișca și poate vorbi.

Fosta soție a lui Flavio Briatore să afirme că știe exact ce se întâmplă cu Michael Schumacher. Astfel, potrivit acesteia, germanul de 51 de ani stă împreună cu familia într-o vilă din Mallorca, cumpărată acum 3 ani de la președintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Villa Yasmin este casa pe care Corinna Schumacher a achiziționat-o pentru 30 de milioane de euro, dar a negat-o mutarea chiar dacă primarul localității spaniole  dezvăluise că familia pilotului german a părăsit reședința din Elveția și vine în Mallorca la Las Brisas lângă Andratx în sud-vestul insulei, potrivit digisport.ro.

Vila este amplasată pe o proprietate de 15 mii de metri pătrați și are două piscine, sală de fitness, o grădină imensă și loc de aterizare pentru elicopter. Proprietatea de lux aparținuse lui Florentino Perez din 2005, dar acesta a vândut-o în 2017 după moartea soției sale.

„S-au mutat în Spania și soția sa a înființat un spital în casa respectivă. Doar trei persoane îl pot vizita și eu știu cine sunt. Nu poate vorbi, comunică doar prin mișcarea ochilor', a spus Elisabetta Gregoraci în presa din Italia, care a fost citată de jurnaliștii spanioli.

Situația lui Michael Schumacher este învăluită în mister după accidentul de schi suferit în 2013 și ieșirea din spital în 2014 când septuplul campion mondial a ajuns la Geneva.

Michael-Schumacher-recuperare-1024×683Michael-Schumacher-recuperare-1024×683

Citește și: Primele declarații ale soției lui Michael Schumacher, după cinci ani de tăcere: 'Nu va renunţa niciodată'

Și informațiile oferite de Elisabetta Gregoraci sunt puse sub semnul întrebării de multe persoane din presa internațională, deoarece recent Jean Todt a afirmat că el a fost să-l vadă pe Michael Schumacher în Elveția, acolo unde se știe că locuiește familia fostului pilot de Formula 1, potrivit protv.ro.

Fiul lui Michael Schumacher va pilota în Formula 1

Mick Schumacher va pilota pentru Alfa Romeo în antrenamentele libere care vor avea loc cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 de la Nuerburgring (Germania), competiţie ce se va desfăşura pe 11 octombrie, scrie dpa.

„Sunt bucuros să primesc această şansă în antrenamentele libere. Faptul că această ocazie o am în faţa publicului din ţara mea o face şi mai specială pentru mine”, a spus fiul lui Michael Schumacher.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton