Primele imagini cu Irina Loghin, la o lună după ce s-a vindecat de COVID-19. Unde s-a dus imediat ce și-a revenit

 Dumba Gabriela
.

A trecut o lună de când Irina Loghin a anunțat că are COVID-19 și toată lumea s-a temut pentru viața ei, având în vedere că era în categoria de risc, din cauza vârstei. Însă, la 81 de ani, cântăreața de muzică populară a demonstrat tuturor că este mai puternică decât pare și a învins boala.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-ar putea spune că stilul de viață sănătos pe care Irina Loghin l-a adoptat de mulți ani încoace i-a salvat viața. Deși vârsta o plasa în grupa de risc crescut în cazul bolnavilor cu COVID-19, iată că la 81 de ani, cântăreața de muzică populară a trecut printr-o formă ușoară a bolii și și-a revenit rapid.

Astfel, la nici o lună de când a fost diagnosticată cu infecția, Irina Loghin nu doar că s-a vindecat spectaculos de repede, dar arată și excelent și este pusă pe lucruri mari. Cântăreața a fost surprinsă intrând într-un salon de estetică, dar și plimbându-se prin parc, în primele sale ieșiri după ce s-a vindecat de COVID-19.

Face mișcare zilnic

La 80 de ani, cântăreaţa reuşeşte să-şi respecte cu stricteţe regimul alimentar pe care l-a adoptat cu ani în urmă şi face foarte multă mişcare în aer liber. Consumă doar alimente sănătoase, a renunţat la carne în favoarea peştelui, alege multe verdeţuri, fructe şi soia, iar toate acestea o menţin în formă.

irina-loghin-1024×762irina-loghin-1024×762

Eu sunt tot Irina voastră/ Iar voi… tot ce am mai bun!'

Artista a postat, pe 30 august, un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei,
După cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut niciun simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli.
Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile.

Am primit sute de telefoane, mii de mesaje pe pagina de Facebook. După cum spune una din melodiile mele, Câte flori mi-ați dat voi mie/Nu pot crește pe câmpie', tot așa, nu vă pot mulțumi eu fiecăruia în parte pentru gândurile bune, pentru fiecare încurajare și urare de sănătate, Dar câte zile oi avea/Vă dau flori cu gura mea!' Vă mulțumesc tuturor pentru că mă prețuiți, pentru că mi-ați dovedit încă o dată că îmi sunteți alături atât la bine, dar mai ales la greu! În încheiere, atât vă pot spune: Eu sunt tot Irina voastră/ Iar voi… tot ce am mai bun!'', a scris Irina Loghin, pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton