Ce funcție va avea Gabriela Firea, după ce a pierdut postul de primar al Capitalei: "Ne vom implica mai mult!"

 Dumba Gabriela
.

Marcel Ciolacu a venit cu o propunere interesantă pentru Gabriela Firea, după ce aceasta a pierdut postul de primar al Capitalei, în fața lui Nicușor Dan. Așadar, în urma alegerilor locale de pe 27 septembrie, funcția de primar general îi revine lui Nicușor Dan, independentul susținut de PNL și USR-PLUS, iar Gabriela Firea ar putea ajunge parlamentar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, că își dorește ca Gabriela Firea să candideze la parlamentare, deoarece aceasta trebuie să fie 'în linia întâi' a partidului din care face parte.

„Mi-as dori ca dna Firea sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei. Consider ca dna Firea trebuie sa fie in linia intai a PSD', a declarat Marcel Ciolacu, potrivit capital.ro.

De menționat este faptul că înainte de a ajunge primar PSD în Capitală, Gabriela Firea a fost senatoare PSD timp de un mandat.

Potrivit datelor parţiale, după numărarea a 97,46% dintre voturi, Nicușor Dan a obținut 42,78% dintre voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil, Gabriela Firea, candidatul PSD – 37,99%.

Gabriela Firea a anunţat, după înfrângerea de la alegerile locale, că se va bate în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar.

„Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti din postura de parlamentar. Voi fi un parlamentar activ, nu ca domnul Nicuşor Dan, care aşa cum a chiulit din Consiliul General, aşa a chiulit şi în mandatul de parlamentar. Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai sunt primari nu înseamnă că nu ne vom implica. Dincotră ne vom implica mai mult', a declarat Gabriela Firea marţi la sediul PSD.

BUCURESTI – ALEGERI PREZIDENTIALE – TURUL II – EXIT POLL- PSDBUCURESTI – ALEGERI PREZIDENTIALE – TURUL II – EXIT POLL- PSD

Gabriela Firea NU face un pas în spate

Gabriela Firea a mai declarat că nu are motive să facă un pas în spate întrucât scorul politic al partidului a fost dublat.

Citește și: Ce salariu avea Gabriela Firea la Primăria Capitalei. Averea pe care o are cu soțul ei, Florentin Pandele, este una impresionantă!

„Aaa, pentru că am dublat scorul partidului în Bucureşti să fac un pas în spate? Ar fi..', a afirmat Gabriela Firea, marţi, întrebată fiind dacă va face un pas în spate din conducerea PSD în urma rezultatului obţinut la alegerile locale, unde a candidat pentru al doilea mandat.

„La Bucureşti am dublat scorul politic, de la 16% la europarlamentare la 33%, iar eu am obţinut un scor de 38%, foarte onorant în condiţiile date, în care am avut tot Guvernul împotriva mea, toţi banii de la Guvern împotriva mea, s-au focusat toţi cu o campanie deşănţată negativă la adresa mea ca persoană, în primul rând', a mai declarat primarul general în funcţie, potrivit b1.ro.

De ce Gabriela Firea a pierdut Capitala

Florin Pandele, soțul Gabrielei Firea, a făcut mai multe declarații despre eșecul soției sale.

'Lumea nu știe că Gabi a avut mai multe operații, i-au tăiat întâi 30 de centimetri din colon, apoi alți 29 la altă operație. Gabi nu știe că am intervenit, chiar îi cer scuze. Am să vă spun și trei cauze care au dus la pierderea capitalei și a sectoarelor.', a spus acesta.

Potrivit spuselor lui Florin Pandele, un prim motiv pentru care soția sa nu a mai fost votată de către bucureșteni este echipa de miniștri pe care a avut-o PSD atunci când a fost la putere dar și liderul care i-a condus.

'Cauza principală a fost echipa de miniștri pe care a avut-o PSD până au pierdut puterea. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider care acum e la închisoare, îi doresc să se elibereze repede, să se întoarcă la familie. El (Dragnea) a blocat toate proiectele care aveau legătură cu Primăria Capitalei.', mai spune Pandele.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton