Chirurgul Mircea Beuran are coronavirus: "Nu este la Terapie Intensivă, intubat, dar este pe tratament cu oxigen"

 Cica Cristina
.

Chirurgul Mircea Beuran a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și se află internat la Institutul 'Matei Balș' din Capitală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chirurgul nu a făcut o formă ușoară și chiar dacă nu se află la Terapie Intensivă și nu este intubat, primește tratament cu oxigen.

Procedura este utilizată pentru mulți dintre pacienții infectați cu SARS-Cov-2.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune tot adevărul despre relația cu Felix Baumgartner:„Trăiesc doar ce are sens total pentru mine'/ EXCLUSIV

'Este internat la Institutul Matei Balș din București. Nu este la Terapie Intensivă, intubat, dar este pe tratament cu oxigen', au transmis surse pentru antena3.ro.

De curând, cunoscutul chirurg participase la lansarea unui volum de texte conspiraționiste și propagandistice sub denumirea 'COVID. Colivia noastră'.

La eveniment ar fi fost prezenți academicieni, scriitori, dar și doctori.

Citește și: Ce funcție va avea Gabriela Firea, după ce a pierdut postul de primar al Capitalei:„Ne vom implica mai mult!'

Cine este Mircea Beuran

Mircea Beuran este chirurg la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. De asemenea, este şi profesor universitar în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”.

Citește și: Gabriela Firea și Simona Gherghe au rupt prietenia, după 20 de ani!Răzvan Săndulescu, soțul vedetei TV, a fost șeful de campanie al lui Nicușor Dan

Mai multe vedete au avut de-a lungul timpului intervenții chirurgicale la medicul Mircea Beuran. Dintre acestea, de menționat ar fi soția fostului președinte Ion Iliescu, care s-a operat în urmă cu 6 ani în urma unei colecistite, Ștefan Bănică Jr. s-a operat de apendicită și tot el a condus operația de cancer la colon a Ronei Hartner.

Foto: Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton