Gwyneth Paltrow a pozat complet goală, la 48 de ani! Ce dietă ține pentru un trup perfect: are câteva produse interzise

 Oana Pantazi
.

La 48 de ani, Gwyneth Paltrow a pozat goală, făcându-le fanilor ei de pe contul de socializare o surpriză de zile mari… Actrița a motivat că așa a venit pe lume, cu 48 de ani în urmă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Imaginea lui Gwyneth Paltrow complet goală pe Instagram a încins imaginația tuturor fanilor și a adunat, în doar câteva zile, mai bine de 1 milion de aprecieri și sute de comentarii.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Gwyneth Paltrow a pozat goală, iar primul care a felicitat-o a fost soțul!

„Sunt doar în costumul Evei astăzi. Vă mulțumesc tuturor frumos pentru urări!”, a scris Gwyneth Paltrow în dreptul pozei în care apare goală…

Printre cei care și-au exprimat admirața s-au numărat atât colegi de breaslă ai actriței, cât și soțul ei, Brad Falchuk, dar și fiica lor, în vârstă de 16 ani. Falchuk, care este căsătorit cu Gwyneth în 2018, a scris, printre altele: „Şmechera împlineşte 48 de ani azi'.

Gwyneth-Paltrow-1-711×1024Gwyneth-Paltrow-1-711×1024

Secretul unui trup perfect

La 48 de ani, Gwyneth Paltrow a pozat goală, dar își permite… Arată așa de când și-a făcut apariția în primele filme, iar de-a lungul timpului a reușit să se mențină suplă. Actrița este cunoscută pentru obsesia sa pentru un stil de viață sănătos, pe care l-a impus și copiilor ei. Consumă alimente proaspete și pune preț pe calitate, nu cantitate.

Vedeta a spus pentru Harpers Bazaar că își începe ziua consumând un pahar sau două de apă. Apoi savurează o cafea în liniște, iar după un timp își pregătește un smoothie pentru energie. Rețeta sa favorită conține ulei de cocos, lapte de migdale, pudră de ciuperci şi vanilie şi pudră de limonadă.

Gwyneth Paltrow mănâncă multe legume și alimente proaspete și evită hrana procesată, cu aditivi sau care conține fructoză sau zahăr. Pentru a nu ceda tentațiilor, vedeta din „Glee' are la îndemână mereu gustări sănătoase. Printre alimentele interzise în dieta ținuta de Gwyneth Paltrow se numără dulciurile, produsele lactate, sucul de portocale, alcocolul, întrucât acestea îi provoacă foame.

Tot pentru a se menține în formă, blondina face meditatie, masaje, precum si bai alternante cu apă caldă și rece pentru o piele fermă. Cei care au văzut-o pe Gwyneth Paltrow goală știu că metoda funcționează!

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nicușor Dan și Mirabela, soția lui: „Am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri, stând la peluză”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton