Bărbatul Scorpion - trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibil din zodiac

 Lupescu Anca
.

Bărbatul Scorpion nu este un om cu care să poți să te joci. Este serios și uneori sever, nu acordă timp lucrurilor neesențiale și neimportante. Pare că vede lumea doar în alb și negru. Nuanțele de gri sunt prea ambigue și nu îl interesează.

Despre bărbatul Scorpion

Este incredibil de curios și vrea să învețe despre toată lumea și totul, dar de obicei îi place să descopere aceste lucruri de unul singur. 

Simțul său ager de intuiție îl ajută să dezgroape adevărul clar și este un maestru în a pune întrebări atât directe, cât și incomode. Cu toate acestea, rareori ia răspunsurile altora la valoarea lor reală și ajunge la propriile sale concluzii.

Bărbatul Scorpion are întotdeauna o putere asupra propriului său destin. El are controlul asupra oricărei situații în care se află și trăiește viața în propriile condiții. 

Are o frumusețe mortală – este independent, neînfricat și ambițios. Bărbatul Scorpion cunoaște rar durerea înfrângerii. Încăpățânarea și inventivitatea lui îl vor determina să continue să încerce, hotărât să obțină ceea ce își dorește. De asemenea, lucrează din greu și se bucură de satisfacția de a se lăuda cu roadele muncii sale.

Bărbatul Scorpion nu trăiește sub o piatră, așa cum o face semnul său animal, dar este secretos și uneori foarte complex, probabil că nu își va vărsa cele mai întunecate secrete la primul semn de prietenie. 

De fapt, prietenia cu un bărbat Scorpion trebuie să fie dovedită și câștigată cu loialitate înainte ca acesta să devină deschis. 

Încercările de a te apropia prea repede prea repede pot duce la retragerea lui în bârlogul său, cu suspiciuni mari și un pic de alarmă. 

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Nu poți îmblânzi un bărbat Scorpion. El nu este un animal de companie care trebuie răsfățat, ci o forță naturală de care trebuie să ții cont.

Conduși de Marte, zeul războiului și Pluto, zeul lumii interlope, bărbații Scorpion sunt intenși, pasionali și plini de dorință. 

Pot fi răutăcioși și răzbunători, cu un temperament impulsiv și nu iartă greșelile, imaginate sau făcute din rea voință. 

Odată ce vei cunoaște un bărbat Scorpion, vei fi fericit că ți-ai făcut timp să îl cunoști. El este o încântare în felul său – un om care trece prin aparențe și ajunge în sufletul tău. Este mai vulnerabil decât permite și este mai înțelept decât probabil orice alt om pe care îl cunoști.

Toți Scorpionii au o strategie și o abordare pe termen lung a vieții, așa că dacă pierzi o luptă cu un bărbat Scorpion astăzi, nu înseamnă că a renunțat. Probabil doar așteaptă mâine o oportunitate.

Deși bărbatul Scorpion poate părea lipsit de emoție, totul este doar pentru spectacol. Sub exteriorul său calm, rece, se află un curent subteran electric al sentimentelor care zbuciumă. 

La fel ca toate semnele de apă, el este mult în acord cu emoțiile sale și ale celorlalți. Cu toate acestea, nu prea se expune pentru lumea din jur, deoarece Scorpionilor nu le place să piardă controlul asupra propriilor sentimente, cel puțin nu public.

Cum să iubești un bărbat Scorpion

Dragostea pentru un bărbat Scorpion este atât puternică, cât și pasională, un catalizator care îi schimbă întreaga viață și perspectivele. Este un iubit grijuliu și devotat, chiar dacă puțin posesiv.

 Această posesivitate este doar modul în care Scorpionul își exprimă dragostea. În spatele exteriorului său rece, Scorpionul este sensibil și iubitor, dar el își va lăsa garda jos și va arăta această parte a personalității sale doar partenerului potrivit.

Carisma și farmecul magnetic al bărbatului Scorpion explodează într-un foc de artificiii în dormitor. 

Imposibil să-i reziști, el este un bărbat întunecat și foarte intens. După sexul cu un Scorpion, expresia „cel mai bun pe care l-am avut vreodată' este adesea folosită pentru a descrie totul. 

Intuiția și pasiunea sa fac din bărbatul Scorpion un iubit perfect. O enigmă între cearșafuri, precum și în afara acestora, acest sentiment de mister este deseori ceea ce atrage atât de mulți parteneri în apropierea unui Scorpion.

 De obicei nu sunt dezamăgiți de ceea ce găsesc la el. Dacă totuși ei caută siguranță, securitate și misionar, atunci Scorpionul nu este pentru tine.

 Aventuros și pofticios, bărbatul Scorpion va încerca orice o dată, chiar dacă este doar pentru a spune că a bifat acel lucru.

Bărbatul Scorpion este un individ încărcat emoțional care poate fi la fel de intimidant pe cât e de pasional. Fiind extrem de loial prietenilor și familiei, ardoarea lui face îl face un partener sălbatic și incitant.

Pe cât de volatilă este reputația bărbatului Scorpion, există o latură surprinzător de calmă și adunată a personalității sale și, de fapt, aceasta este latura care este cel mai frecvent în vigoare. 

Când combini acest lucru cu o minte extrem de analitică și o natură curioasă, obții un bărbat a cărui complexitate emoțională este unică. 

Compatibilități. Cu ce zodii se potrivește bărbatul Scorpion 

Scorpion și Taur

Chiar dacă combinația dintre femeia Taur si barbatul Scorpion ar putea fi una dificilă pentru relație, dacă o poți face să funcționeze, cu siguranță va dura mult. 

Scorpionul și Taurul, în cadrul tărâmului zodiacal, sunt contrariile polului, care îi determină să fie fascinați și frustrați unul de celălalt! 

Sunt parteneri foarte pasionali și emoționali, cu o chimie sexuală extrem de puternică.

Scorpion și Rac

Scorpionii și Racii sunt ambii extrem de emoționali, posesivi, intuitivi și emoționali din fire. Prin urmare, a lor este în mare parte o poveste de vis în care ambii parteneri apreciază angajamentul. Această pereche este considerată una dintre cele mai bune din sistemul zodiacal!

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Scorpion și Fecioară

Personalitățile Fecioarei și Scorpionului sunt foarte diferite. În timp ce Fecioara poate fi rezervată și timidă, Scorpionii, cu personalitățile lor puternice, le-ar putea intimida. Scorpionii doresc să țină frâiele le relației în mâinile lor și cu Fecioara, acest lucru poate fi ușor realizat.

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Scorpion și Capricon

Cu Capricorn și Scorpion, valorile și ambițiile sunt la egalitate. Amândoi sunt muncitori, determinați și valorează siguranța. 

În timp ce se știe despre Capricorn că este mai puțin disponibil din punct de vedere emoțional, spre deosebire de ceea ce ar putea cere un Scorpion, ei reușesc să-și facă cunoscute sentimentele datorită ușurinței în comunicare.

Scorpion și Pești

Se știe că Scorpionul și Peștii se potrivesc perfect între semnele zodiacale. Această asociere îi poate face pe ceilalți gelosi, pentru că se conectează la un nivel foarte profund și satisfăcător. Deși ambii au o natură extrem de posesivă, acest lucru poate fi folosit pentru a întări relația.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton