Bianca Drăgușanu, declarații scandaloase: „Nu știu cum să aprind aragazul, dar știu cum se fac 50.000 de euro”

 Dumitrache Medeea
.

Bianca Drăgușanu a făcut mai multe mărturisiri în cadrul unui podcast. Blondina a explicat cum ar arăta pentru ea bărbatul perfect și care a fost visul ei în adolescență. Mai mult, vedeta nu ar ezita să pozeze în Playboy nici la 50 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a fost ca o carte deschisă de-a lungul timpului și a vorbit mereu despre problemele și bucuriile din viața ei.

dragu1-1dragu1-1

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Bianca a făcut câteva mărturisiri pe care nu mulți le știu. Vedeta a explicat cum ar arăta pentru ea bărbatul perfect și cum este ea în rolul de iubită.

Bianca Drăgușanu, despre bărbatul perfect

Bianca Drăgușanu, ca oricare altă femeie, are câteva cerințe atunci când vine vorba despre un posibil iubit sau soț. Blondina vrea să se simtă răsfățată și iubită. La rândul ei, Bianca are multe de oferit pentru bărbatul care i-ar fi alături, chiar dacă nu știe să folosească aragazul.

Citește și: Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu, după ce și-a pierdut fiica în parc:

Citește și: Scandal cu jigniri între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu:

Citește și: Marius Moga: „Am mers la psiholog pentru că am crezut că sunt un impostor'

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre noua emisiune de la Antena Stars:

„Trebuie să fie răbdător, să mă adore, să fiu regina vieții lui, să fiu cireașa de pe tort. Nu știu cum să aprind aragazul, dar știu cum se fac 50.000 de euro. Sunt atentă cu bărbatul de lângă mine: fac micul dejun, țin ordine, sunt foarte organizată, doar că nu știu să fac de mâncare'.

Chiar dacă a trecut și prin multe experiențe neplăcute în iubire, Bianca Drăgușanu încă mai crede în suflete pereche și așteaptă să și-l întâlnească pe al ei.

Eu cred în iubire, chiar dacă am trecut prin experiențe traumatizante. Dar nu știu dacă pe vecie! Eu sunt un om spiritual, cred în dragoste, sunt foarte romantică. Posibil să existe un suflet-pereche, unul singur, restul sunt complementare. Fiecare om care vine în viața ta te învață ceva despre tine sau despre restul lumii', a spus Bianca.

Bianca: „Sunt cea mai puternică femeie pe care o cunosc'

Cum am spus și mai sus, Bianca Drăgușanu a trecut prin multe încercări de-a lungul vieții, dar nimic nu a doborât-o. Chiar ea susține că este cea mai puternică femeie pe care o cunoaște.

„Eu pentru mine sunt un exemplu de femeie curajoasă, ambițioasă și sunt cea mai puternică femeie pe care o cunosc. Am trecut prin multe lucruri, iar astea m-au ajutat să ajung cine sunt. Sunt loială, onestă, muncesc mult, sunt foarte prezentă în viața oamenilor care contează pentru mine'.

Bianca Drăgușanu a reușit să facă tot ce și-a propus și este convinsă că în continuare o sa reușească. Vedeta chiar a dezvăluit faptul că ar fi pozat pentru Playboy și la 50 de ani dacă revista ar mai fi existat.

„Mi-am dorit celebritatea, sunt un om asumat și onest, am reușit cam tot ceea ce mi-am propus. Sunt foarte ambițioasă: spune-mi că nu pot s-o fac, o să ți-o fac de două ori și-ți fac și poză. Dacă mai exista revista Playboy, la 50 de ani aș fi pozat pentru ea și arătam mai bine decât oricând'.

Bianca ar fi vrut să fie medic estetician

Ca oricare dintre noi, Bianca Drăgușanu a avut dorințele ei atunci când era mică. Vedeta își dorea să ajungă balerină sau dansatoare, însă nu acesta era marele vis. Cel mai mult, Bianca a visat să ajungă medic.

„Mi-aș fi dorit foarte tare să fii devenit medic. Dacă aș fi avut capacitatea financiară la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi devenit un medic estetician foarte bun. Sunt un domeniu de care știu tot, sunt și pasionată. Prima operație am făcut-o la 25 de ani. Purtam bureți la sutiene, nu mai mergea. Am negociat la sânge prețul, fiindcă nu aveam bani, parcă aș fi cumpărat cireșe'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton