Femeia Scorpion - cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

 Lupescu Anca
.

Femeia Scorpion este condusă de două planete, Marte și Pluto. Marte este planeta agresiunii și a acțiunii, iar Pluto este planeta puterii și a transformării. Aceste planete influențează personalitatea unei femei Scorpion, făcând-o în mod obișnuit pasionată, dar și rezervată.

Despre femeia Scorpion 

Aceasta este o femeie ale cărei intenții și stări interioare sunt adesea înțelese greșit.

 Când se îndrăgostește, sare în cea mai profundă piscină de emoții cunoscută vreodată. Dintre toate semnele apei, ea este cea care reprezintă profunzimea emoțiilor feminine. Ea își va arăta dragostea prin acțiuni care nu pot fi înșelătoare și nu vei vedea niciodată o femeie Scorpion tachinând dacă nu vrea să se implice. 

Intențiile ei sunt clare, iubirea și mai clară, până la punctul în care este rănită. Când se întâmplă acest lucru, datorită profunzimii durerii ei, ea poate deveni cel mai mare dușman al tău.

Femeia Scorpion și sexualitatea

Toată lumea poate afla despre sexualitate de la această femeie. Dacă nu a fost rănită prea tare în relațiile sale anterioare, va îmbina emoțiile cu sexul într-un echilibru perfect.

 Sexualitatea ei este ceva care o definește. Aici nu este nimic ușor, iar experiențele sale sexuale trebuie să fie pasionale și spontane, dar intense, interesante și totuși o parte importantă a rutinei sale. 

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Chiar dacă acest lucru ar putea părea o adevărată provocare pentru orice partener, este foarte ușor de mulțumit și pur și simplu are nevoie de cineva care să o iubească și să-i respecte dorințele, pentru că nu are nicio problemă cu inițiativa de a își lua tot ce are nevoie ea însăși.

Femeia Scorpion în relații 

Relațiile ei merg întotdeauna la extreme, cel puțin în mintea și inima ei. Chiar dacă este învățată să ascundă cum se simte, va acumula fiecare emoție pe care a avut-o vreodată și va încheia relațiile din motive care nu pot fi explicate. 

Scopul principal pentru orice partener de-al ei ar trebui să fie să găsească modalitatea de a comunica fără cuvinte. Trebuie să fie simțită în loc să fie auzită, iar ascultarea ei nu ar trebui să fie o problemă.

 Poate fi posesivă, dar nu va cere niciodată lucruri pe care nu este pregătită să le dea înapoi. Dacă vrei ca cineva să îți rămână fidel până la moarte, va trebui să îi îndeplinești nevoile și să îi arăți că îi aparții atât cât doriți să îți aparțină.

Încrederea în femeia Scorpion 

Da, dacă nu este rănită. Când sentimentele ei sunt rănite, ea nu știe cu adevărat cum să acționeze și are probleme cu găsirea iertării în inima ei, până când se obține sentimentul ei de justiție karmică. 

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Acest lucru o poate transforma în acea fostă iubită răzbunătoare, dar aceasta nu este o regulă. Ea înțelege că Universul are întotdeauna grijă de orice faptă și chiar și atunci când este rănită, un număr mare de femei Scorpion vor rămâne fidele, fără intenția de a-și murdări onestitatea sau vocabularul.

Cum să o înțelegi și cum să te comporți cu ea

Nu este o femeie tipică, condusă de Pluto și Marte, ci mai mult ca o zeiță a inițiativei feminine, a caracterului practic și a forței. 

Corpul ei este templul ei și vrea să simtă iubirea fizică mai mult decât orice altceva în viața ei.

 Cu toate acestea, nu este ușor pentru ea să accepte personalitatea cu care s-a născut și îi permite adesea Soarelui să devină această masă de energie care nu este concentrată pe lucrurile pe care le iubește. 

Cariera ei trebuie stabilă și chiar trebuie să înțeleagă ce vrea din viață. Dacă nu, frustrarea și sentimentul că nu se încadrează în așteptările sau nevoile cuiva, ar putea să o facă un pic greu de înțeles. 

Compatibilități 

Capricorn și Scorpion 

Un bărbat Capricorn este foarte potrivit pentru o femeie Scorpion. Se înțeleg bine și vor fi dedicați relației. Ambii sunt muncitori și serioși și vor lucra împreună pentru a depăși orice probleme care apar.

 Se echilibrează reciproc, deoarece femeia Scorpion îl va ajuta pe bărbatul Capricorn să învețe să-și exprime sentimentele, iar bărbatul Capricorn va oferi stabilitate femeii Scorpion.

Ca un cuplu, aceste două persoane orientate spre carieră își vor stabili obiectivele pentru relația lor. Din fericire, ambii sunt suficient de flexibili pentru a ajusta planurile după cum este necesar. 

Împărtășesc înțelegerea reciprocă, angajamentul față de relație, concentrare, direcție și echilibru. Cu siguranță își pot construi un viitor împreună.

Pești și Scorpion 

Aceste două semne de apă se înțeleg bine. Ambele sunt deseori înțelese greșit de alte zodii și vor scoate la iveală ce e mai bune dintre ei. 

Bărbatul Pești poate ajuta femeia Scorpion cu blândețe și bunătate, în timp ce puterea și angajamentul femeii Scorpion oferă confort bărbatului Pești.

Cele mai puternice zone de compatibilitate pentru aceste două sunt puterea și statornicia Scorpionului și blândețea și flexibilitatea Peștilor. 

Ei pot găsi dragoste și afecțiune autentice și pot împărtăși o puternică legătură emoțională. 

Femeia Scorpion are capacitatea de a fi plină de compasiune și devotată, dar trebuie să aibă încredere în partenerul ei pentru a scoate la iveală aceste calități. Bărbatul Pești este partenerul ideal pentru asta.

Rac și Scorpion 

Un alt semn de apă, bărbații Rac împărtășesc emoțiile intense ale femeilor Scorpion și se pot conecta la un nivel profund. 

Bărbații Rac sunt orientați spre familie și adoră să aibă grijă de femeile lor. La acest nivel, sunt parteneri ideali, deoarece bărbatul Rac este grijiuliu și blând. 

Dificultatea acestei relații este că trebuie să găsească echilibru în treburile casnice. Bărbatul Rac poate ajunge să suporte toate treburile casei, ceea ce poate duce la frustrări și nemulțumiri. Comunicarea și o împărțire echitabilă a treburilor casnice sunt esențiale pentru această relație.

Citește și: Femeia Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Cele două zodii vor fi loiali și își pot lua un angajament profund, pot stabili o conexiune puternică aproape psihică, oferă tandrețe, dragoste adevărată, au o chimie sexuală puternică și se completează bine.

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton