Petrecerea VIVA! 2004: cum arătau Andreea Marin, Catrinel Sandu, Andreea Esca

 Oana Popoiag
.
petrecerea Viva 2004petrecerea Viva 2004

Beneficiind de prezența unor vedete de calibru, ediția din 2004 a petrecerii VIVA! a fost unul dintre puținele evenimente mondene la care a luat parte Ion Țiriac. Vezi ce alte vedete scumpe la vedere s-au distrat la a cincea petrecere VIVA!

Andreea Marin, care în 2004 avea un succes uriaș cu emisiunea 'Surprize, suprize', ajunsă în al cincilea an de difuzare, a fost una dintre cele mai fotografiate vedete ale evenimentului aniversar. Frumoasa brunetă a petrecut seara în compania lui Ion Țiriac și chiar dacă la vremea aceea presa a dat ca sigură o relație între cei doi, vedeta a declarat că sunt prieteni buni.

La petrecerea VIVA! 2004 a fost prezent și Ștefan Bănică, care tocmai fusese decorat de Ion Iliescu cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului'. Un an mai târziu urma să filmeze videoclipul piesei 'Te iubesc, femeie', în care apărea cu Andreea Marin.

Pe vremea aceea în vârstă de doar 23 de ani, Cătălina Grama era cunoscută publicului exclusiv ca Jojo, vedeta luând parte la petrecerea VIVA! alături de colegii din grupul Divertis. Foarte tânăr era si prezentatorul Exatlon, Cosmin Cernat, pe atunci cunoscut pentru emisiunea 'Ploaia de stele', de la TVR.

La a cincea petrecere VIVA! Catrinel Sandu încă forma un cuplu cu Lucian Viziru, pe atunci membru al trupei 'Gaz pe foc', dar 2004  a fost anul în care cei doi au încheiat relația începută cu circa șapte ani înainte.

VIVA! împlinește 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Foto:arhiva VIVA!

Citește și:

Imagini de colecţie cu Oana Roman de la petrecerile VIVA!

Anii nu trec peste Cătălin Botezatu! Cum reușește celebrul designer să se mențină tânăr

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton