Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex

.

Astăzi are loc mult așteptata nuntă regală, iar protagoniștii ei trăiesc, cu siguranță, din plin emoțiile evenimentului. În această dimineață, cei doi miri au avut un motiv în plus – cu doar câteva ore înaintea evenimentului, Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex.

Chiar dacă este deja considerată Prințesa Marii Britanii, Meghan Markle nu a primit acest titlu în mod oficial. Regina Elisabeta a II-a, la fel ca și în cazul nepotului ei mai mare, William, pe care la nunta să cu Kate Middleton, din 2011, l-a făcut Duce de Cambridge, a acționat în același mod și în privința mezinului familiei, Harry. Așadar, în ziua nunții lor , Prințul Harry și Meghan Markle au primit titlul nobiliar de Duce și Ducesă de Sussex.

Casa Regală Britanică a dat publicității, în această dimineață, următorul comunicat: Regina are astăzi plăcerea de conferi titlul de Duce Prințului Henry de Wales. Titlurile sale vor fi Duce de Sussex, Conte de Dumbarton și Baron de Kilkeel. În urma căsătoriei cu Ducele de Sussex, Mrs. Meghan Markle va deveni Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex'.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu nu au fost invitați

La glamurosul eveniment vor participa 600 de invitați, însă Majestatea Sa Margareta și Principele Radu nu au fost invitați. Se pare niciun alt membru al vreunei case regale din lume, excepție făcând cea britanică, nu a fost invitată la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Chiar dacă nu vor lua parte la marele eveniment, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au decis să le ofere un cadou proaspeților căsătoriți. Potrivit informațiilor apărute în presă, Casa Regală a României le va oferi bijuterii din aur alb, de 14k, în valoare de 8.000 de lei lui Meghan Markle și Prințului Harry. Pentru Prințul Harry au fost aleși o pereche de butoni cu o valoare de 4.000 ron, iar pentru Meghan Markle o pereche de cercei și o brățară.

Se pare că bijuteriile au ca inspirație Coloana Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuși.

Citeste și: Totul despre nunta dintre Prințul Harry și Meghan Markle

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton