Monica Bârlădeanu, apariție spectaculoasă la VIVA! Party 2018. Vedeta a avut un decolteu amețitor

.

Monica Bârlădeanu nu a putut rata petrecerea VIVA!, unde unele dintre cele mai mari vedete din România au fost prezente. Cu o ținută spectaculoasă, vedeta a reușit să atragă privirile celor din jur. Cu un decolteu adânc și o apariție imbecabilă, Monica Bârlădeanu a avut una dintre cele mai bine alese ținute de la fabulosul eveniment.

Ce femeie frumoasă! A fost primul gând pe care l-am avut când am văzut-o pe Monica Bârlădeanu. Într-o rochie superbă albă, vedeta și-a făcut apariția la eveniment și a reușit să primească multe complimente celor din jur. Prezentatoarea TV are o siluetă de invidiat și reușește să-și ascundă cu mare succes vârsta.

'E o rochie făcută cumva special pentru mine. Trebuie să fie albă, să fie bluzată în partea de sus, nu trebuie să fie și trebuie să aibă un element vintage, adică cureaua. O oră și jumătate am stat, dar nu m-am pregătit eu, m-au pregătit alții. Abia aștept să mai port rochia din nou. Sunt îndrăgostită de această rochie', a declarat Monica Bârlădeanu pentru VIVA!.

VIVA! Party este un eveniment frumos cu oameni frumoși care socializează și se simt bine. Monica Bârlădeanu a fost prezentă de cele mai multe ori la petrecere și chiar are amintiri foarte frumoase legate de acest eveniment. 'Amintirile plăcute se leagă de faptul că aici văd oameni cu care nu apuc în general. Sau revăd niște oameni pe care i-am cunoscut acum mulți ani și de care nu mai știam cum să dau. Amintirile cele mai frumoase se leagă de niște regăsiri.', a mai spus vedeta.

Citește și: Cele mai frumoase cupluri la petrecerile VIVA!. Ele au atras toate privirile

Anul acesta, VIVA! a împlinit 19 ani

Vedete din televiziune, muzică, film și modă își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: petrecerea VIVA! Ajunsă anul acesta la cea de-a 19 ediție, petrecerea VIVA! are o tradiție greu de egalat, fiind evenimentul care aduce la un loc cele mai populare vedete.

Citește și: Cele mai sexy ținute de la VIVA! Party 2018

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton