Geanina Ilieş, declaraţii despre revenirea în televiziune, la VIVA! Party 2018. Ce a făcut de când a dispărut de la TV

 Pirvu Cristina
.

Geanina Ilieş, declaraţii despre revenirea în televiziune. De o bună perioadă de timp, vedeta a plecat de la pupitrul Observatorului de la Antena 1 pentru a-şi dedica tot timpul afacerii sale. Este concentrată pe acest proiect, dar nu ar spune nu unuia nou, care să aibă legătură cu televiziunea, pe viitor!

Geanina Ilieş a spus DA invitaţiei noastre şi a participat la cel mai aşteptat eveniment monden al anului, spunem noi, petrecerea VIVA!. Îmbrăcată într-o rochie deosebită, fosta prezentatoare TV ne-a povestit cu ce se ocupă, pentru ce a renunţat la postul de prezentatoare şi dacă este posibil să o mai vedem pe micul ecran.

„De dimineaţă până seară stau în clinica mea. Am reuşit să nu mai ajung atât de des la sală şi când spun că am reuşit, nu e vorba nici de timp pierdut, acolo facem sport, dar eu fac o chestie foarte foarte interesantă şi drăguţă, şedinţe de remodelare corporală. Şi stresul ajută foarte mult! (…) 

Clinca…este un proiect la care am pus tot sufletul şi pentru care am renunţat la televiziune. În acest moment a luat o amploare şi s-a dezvoltat foarte bine, în primele şase luni şi e păcat să nu fiu acolo când este nevoie de mine. Nu am să spun nu (n.r. televiziunii), dar poate pe viitor. Deocamdată asta este ce îmi doresc să fac. „, a declarat exclusiv pentru VIVA! vedeta.

 

Geanina Ilieş, mesaj pentru cititoarele VIVA!

„Să ne bucurăm de viaţă, de fiecare moment, să ne bucurăm de noi şi să ne iubim mai mult.”, a adăugat ea.

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton