Invitați celebri la o petrecere cu diamante! Au admirat cele mai frumoase ceasuri și bijuterii!

 Oana Pantazi
.

Știm cu toții că de alegerea accesoriilor depinde de multe ori succesul unei ținute, iar celebritățile sunt cele mai în măsură să confirme acest lucru. Tocmai de aceea, au participat în număr mare la evenimentul Splend’or, ale cărui vedete au fost bijuteriile și ceasurile, unde au admirat cele mai noi colecții, care vor deveni, cu siguranță, un must-have pentru orice pasionat de fashion în această vară.

Eleganță, stil, relaxare și bună dispoziție – acesta a fost party code-ul pe care l-au respectat toate vedetele, la unul dintre dintre cele mai glam evenimente ale anului. Seara a început în forță, printre invitații la eveniment numărându-se Monica Bârlădeanu, Cătălin Botezatu, Alessandra Stoicescu, Anda Adam, Speak și Ștefania, Codin Maticiuc, Nicole Cherry, Lili Sandu și Silviu Tolu.

Cu toții au admirat tendințele în materie de bijuterii, doamnele și domnișoarele fiind atrase în special de colecțiile spectaculoase de inele, de brățările suprapuse și pandantivele cu mesaje, care anul aceta se numără printre must have-urile sezonului. La rândul lor, domnii au admirat colecțiile de ceasuri unde stilul și funcționalitatea se îmbină perfect, dar nici reprezentantele sexului frumos nu au ocolit acest sector, deoarece nu lipseau nici ceasurile fashion, colorate și cu designuri fashion.

Cum bijuteriile au fost leitmotivul serii, nu am putut rata ocazia de a-l întreba pe Cătălin Botezatu dacă diamantele cele mai bune prietene ale femeilor. Elegant poate mult prea elegant, după cum spunea – dar a motivat că venea direct de la gala „Bravo, ai stil!'–, pentru că ne aflam la un eveniment unde erau prezentate cele mai noi colecții de ceasuri și bijuterii Splendor, Cătălin Botezatu ne-a dat o lecție de stil în ceea ce privește diamantele și, în general, bijuteriile prețioase și modul cum se poartă acestea. Designerul a povestit despre linia fină dintre eleganță și ridicol, admițând că îi place să poarte bijuterii, fiindcă profesia îi și permite, și le-a făcut recomandări atât domnilor cât și doamnelor. În ceea ce privește pietrele prețioase, designerul a spus că un singur diamant cu un carataj mare este de ajuns în caseta de bijuterii a unei femei.

Și Monica Bârlădeanu este pasionată de bijuterii și mai ales de cele care au o poveste, o vibrație pe care o transmit celor care le poartă și ne-a povestit cât de atașată este de creațiile ei, pentru că, da, actrița este și creatoare de bijuterii. Și cum tendințele în materie de bijuterii sunt extrem de diverse și permit o abordare stilistică personală, cu siguranță noile colecții de vară ale brandurilor internaționale de bijuterii și ceasuri lansate recent de Splendor au fost o inspirație atât pentru ea, cât și pentru toți pasionații de accesorii elegante.

Monica BârlădeanuMonica Bârlădeanu

Foto: PR 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton