GALERIE FOTO! Ce ținute au purtat vedetele la VIVA! Party 2018

.
VIVA! Party 2018VIVA! Party 2018

Petrecerea VIVA! este poate singura petrecere pentru care vedetele își aleg ținutele chiar și cu câteva luni înainte. Invitații celebri au strălucit pe covorul roșu la evenimentul monden al anului în rochii create, majoritatea, de designeri români. Iată ce ținute au purtat vedetele la VIVA! Party 2018.

Cea mai așteptată petrecere a anului nu a dezamăgit nici anul acesta la capitolul ținute. Momentul preferat al serii a fost apariția vedetelor pe covorul roșu în rochii spectaculoase, create, majoritatea, de designeri români.

Ce ținute au purtat vedetele la VIVA! Party 2018

De la negru la nude sau color block, vedetele au abordat în felurite moduri dress code-ul 'cocktail', prin ținute perfecte pentru blițurile numeroșilor fotografi. Celebritățile au decis să susțină designerii români, astfel încât majoritatea le-au încredințat creatorilor noștri misiunea de a găsi rochia ideală.

Andreea Esca, o prezență constantă la petrecerile VIVA!, a ales o rochie colorată creată de Kinga Varga. Vedeta își achiziționase ținuta cu doar trei zile înainte, mărturisindu-ne amuzată că de obicei uită, atunci când este întrebată, ce marcă poartă.

Toată lumea a fost cu ochii pe Feli la VIVA! Party 2018, care a anunțat recent că este însărcinată. Vedeta preferă să păstreze discreția cu privire la detaliile ce țin de frumoasa veste, poate de aceea a și ales o ținută amplă, cu influențe rock, creată de Loulou the Brand.

Însărcinată în șase luni, Adelina Pestrițu a ales pentru party o ținută all white, creată de M Marquise. În ciuda sarcinii avansate, Adelina a fost una dintre cele mai active prezențe ale serii, deci se pare că orele de fitness, la care nu a renunțat nici în perioada aceasta, își spun cuvântul.

Alice Peneacă și Alexandra Dinu au fost nu doar printre cele mai fermecătoare prezențe ale serii, dar și cele mai…nesperate. Alexandra, tocmai întoarsă de la Cannes, se afla în România pentru scurtă vreme, iar Alice, care avea programată o deplasare în străinătate chiar în ziua petrecerii, ne-a anunțat în ultima clipă că va putea lua parte la VIVA! party. Dacă frumoasa blondă a ales o rochie Alessandra Rich, celebrul model a ales o creație Emanuel Ungaro Paris.

Evenimentul grandios a fost posibil grație sponsorilor și partenerilor noștri. Așadar, mulțumim: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow!

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Floraria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO!

Foto: Dan Borzan, Cristi Duminecioiu

Citește și:

Cătălin Măruţă, singur la VIVA! Party 2018. Motivul pentru care Andra nu l-a însoţit – EXCLUSIV

Decolteuri sexy la VIVA! Party 2018

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton