Cele mai frumoase cupluri la petrecerile VIVA!. Ele au atras toate privirile

 Pirvu Cristina
.

Cele mai frumoase cupluri la petrecerile VIVA!. De 19 ani, revista VIVA! organizează cea mai frumoasă petrecere la care participă vedete, sportivi, oameni de televiziune şi nu numai. Şi anul acesta, sunt aşteptate la party cele mai frumoase cupluri. Iată cine a venit însoţit anii trecuţi!

Multe cupluri au făcut furori la petrecerile VIVA! din aceşti ani. Anul trecut, la VIVA! Party 2018, Andra şi Cătălin Măruţă au atras privirile, dar şi Ciprian Marica şi soţia lui care acum este însărcinată pentru a doua oară.

Iată o galerie cu cele mai frumoase cupluri de la petrecerile VIVA!.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan la Petrecerea VIVA! 2017Adela Popescu şi Radu Vâlcan la Petrecerea VIVA! 2017

Transformările Andreei Raicu în ultimii 18 ani. Imagini rare cu vedeta de la petrecerile VIVA!

Andreea Raicu este o apariție, iar aproape de fiecare dată a fost prezentă la petrecerile VIVA!, eveniment la care toate vedetele își doresc să participe. Poate nu știați că vedeta a făcut parte din echipa VIVA!.
Toată lumea o știe pe Andreea Raicu, o tânără frumoasă care era mereu în atenția presei. Pentru că au mai rămas doar câteva zile până la petrecerea VIVA! am căutat prin arhivă fotografii de la petrecerile anterioare și am rămas surprinși de transformarea Andreei Raicu. În imaginile din galeria foto o puteți vedea pe vedetă cum s-a schimbat în ultimii 18 ani.

Foto: Arhiva VIVA! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton