Cătălina Grama, de la 2 Mai direct la VIVA! Party 2018

Cătălina Grama are un program încărcat, dar din când în când își rezervă câteva zile doar pentru relaxare. Așa se face că vedeta a etalat la VIVA! Party 2018 un bronz sănătos, obținut după un weekend prelungit la mare, din care tocmai se întorsese.

Cătălina Grama la VIVA! Party 2018


'Am fost la mare, la 2 Mai. Am avut un weekend prelungit, patru zile am stat și a fost foarte fain. Deși prognoza era ploaie, iată că s-au înșelat. Am fost cu Paul și cu Akimosu (nr Paul Ipate și fiul ei, Achim) și cu finii noștri, Octavian și Oana Strunilă, pe care i-am sărbătorit. Am fost o gașcă mare, cu mulți copii. Pentru că Akim a avut parteneri de joacă, am putut și noi să stăm liniștiți, a fost super!', ne-a declarat Cătălina la VIVA! Party.

Cu toate că avea rezerve în a purta o rochie scurtă la petrecerea VIVA!, bronzul obținut la mare a convins-o, cel mai probabil, să meargă pe varianta mini. Vedeta a ales o ținută M Marquise, la care a adăugat accesorii McQueen și Gramaldy, brandul personal de bijuterii. 'Am avut de ales între cinci ținute pentru party, nu știam dacă să aleg scurt sau lung. E fain să vii și într-o rochie lungă dacă e vorba de o grădină, dar la voi văd că în ultimii ani s-a schimbat treaba, văd din ce în ce mai multe rochii scurte', a explicat Jojo.

Citește și:

Dialog spumos între Maria Marinescu și Ovidiu Buta la VIVA! Party 2018: 'Am fost la aproape toate petrecerile VIVA!, ce bătrâni suntem!'

Ozana Barabancea, prima apariţie la un eveniment alături de fiul său. Au făcut dezvăluiri la VIVA! Party 2018

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton