Prințul Harry și Meghan Markle trebuie să returneze cadouri de la nuntă în valoare de 13 milioane de dolari

.

La scurt timp după nuntă, Prințul Harry și Meghan Markle trebuie să returneze cadouri de la nuntă în valoare de 13 milioane de dolari, iar asta din cauză că multe nu se potrivesc scopului pentru care au fost cerute, și anume donațiile caritabile.

Prințul Harry și Meghan Markle trebuie să returneze cadouri de la nuntă în valoare de 13 milioane de dolari.

Prințul Harry și Meghan Markle trebuie să returneze cadouri de la nuntă în valoare de 13 milioane de dolari.

Proaspeții însurăței, Ducele și ducesa de Sussex, respectiv Prințul Harry și Meghan Markle, la nici două săptămâni de la nunta lor, se văd obligați să returneze cadourile primite de la invitații lor, deși cei doi au cerut ca acestea să fie destinate donațiilor caritabile și au făcut chiar o listă în acest sens, pe care însă oaspeții nu au  respectat-o în totalitate. Conform publicației Express, Harry și Meghan trebuie să trimită înapoi cadouri de nuntă în valoare de nici mai mult, nici mai puțin decât 13 milioane de dolari, primite de la celebrități, businessmeni și persoane influente din lumea întreagă.

Prințul Harry și Meghan Markle - prima fotografie de familie.

Prințul Harry și Meghan Markle – prima fotografie de familie.

Motivul care stă în spatele acestei decizii este unul cât se poate de logic. Membrilor familiei regale nu le este permis să primească daruri de la oameni de afaceri sau persoane pe care nu le cunosc personal. Tocmai din dorința de a combate intenția unora dintre aceste persoane de a se folosi de aceste cadouri pentru a-și atinge scopurile, membrii familiei regale trebuie să le returneze. 'Cadourile oferite de persoane particulare care trăiesc în Marea Britanie, dar care nu sunt cunoscute personal de către membrii Familiei Regale, ar trebui respinse în cazul în care există preocupări legate de cel care a trimis darul sau motivele donatorului, ori darul însuși', specifică Protocolul Casei Regale a Marii Britanii.

Meghan Markle și Prințul Harry - fotografie oficială din ziua nunții

Meghan Markle și Prințul Harry – fotografie oficială din ziua nunții

De asemenea, pe site-ul oficial al Reginei e specificat că Majestatea Sa nu poate accepta daruri din motive de securitate, așadar aceeași regulă poate fi aplicată și celorlalți membri ai familiei. În ceea ce-i privește pe Harry și pe Meghan, în loc să facă o listă de daruri tradiționale, aceștia au optat pentru donații caritabile pentru cel puțin una dintre cele șapte asociații: CHIVA (Childrens HIV Association), homelessness charity Crisis, the Myna Mahila Foundation, Scottys Little Soldiers, StreetGames, conservation charity Surfers against Sewage, and The Wilderness Foundation UK. Singurii cărora le-a fost permis să trimită daruri au fost membrii familiei și câțiva prieteni apropiați. Tinând cont de valoarea imensă a darurilor pe care cei doi vor trebui să le returneze însă, e clar că cei mai mulți dintre invitați s-au considerat prietenii lor apropiați…

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton