Cătălin Măruţă, singur la VIVA! Party 2018. Motivul pentru care Andra nu l-a însoţit - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Cătălin Măruţă, singur la VIVA! Party 2018. Dacă anul trecut, prezentatorul TV a sosit la eveniment alături de superba lui soţie, Andra, anul acesta, Cătălin a venit singur. Din motive importante, artista a lipsit. În timpul petrecerii, acesta a socializat cu un celebru model! Au făcut şi poză împreună!

Cătălin Măruţă a spus DA invitaţiei noastre de a participa la VIVA! Party 2018. Este prieten cu revista noastră şi a făcut cele mai frumoase declaraţii. În special, noi am fost curioşi să aflăm de ce Andra nu l-a însoţit.

„A trebuit să vină cineva acum ca să reprezinte familia. În seara aceasta am fost delegat eu. Andra filmează. Trebuie să lanseze cât de curând un videoclip şi câteva piese în spaniolă şi este la filmări pentru că de data aceasta filmările sunt cu câţiva invitaţi din străinătate şi nu au putut să îşi facă ei programul după noi. Ea este la muncă, eu la petrecere.”, a declarat Cătălin Măruţă la VIVA! Party 2018.

 

La eveniment, acesta a socializat, dar nu a ratat ocazia de a se fotografia la panou alături de Alice Peneacă.

Cătălin Măruţă şi Alice Peneacă la VIVA! Party 2018

Cătălin Măruţă şi Alice Peneacă la VIVA! Party 2018

Mesajul lui Cătălin Măruţă pentru cititoarele VIVA!

„Dragi cititoare VIVA!, să fiţi la fel de inteligente, la fel de dornice de a afla lucruri frumoase şi la fel de pătimaşe.”, ne-a spus Cătălin.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

Foto: VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton