Dani Oțil, despre femeia cu care a fost prins de paparazzi: ”Își asumă asta”

 Stamen Diana
.

La începutul lunii mai, Dani Oțil a fost prins împreună cu o domnișoară misterioasă, în oraș. Pe prezentatorul TV de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' l-am întâlnit săptămâna trecută la un eveniment din București. Și dacă tot am stat de vorbă cu el, m-am gândit să-l întreb și cine era femeia cu care a fost văzut. Răspunsul pe care toată lumea îl aștepta l-am primit imediat de la Dani Oțil.

Vedeta Antenei 1 a fost prins alături de o domnișoară în parc, în urmă cu câteva săptămâni. Ei bine, nu este ceea ce ne-am așteptat. Dani Oțil a vorbit despre femeia cu care a fost surprins și ne-a spus că nu există nimic între cei doi.

'Paparazzi mă prind lunar în compania unor femei. Lucrez săptămânal cu femei, am cliente femei, muncesc cu femei. Și da, din când în când multe directoare de marketing din diverse companii apar în ziare, dar ele își asumă asta, sper. Oricum, nu ne țineam de mână, nu ne pupam după ureche.', a declarat Dani Oțil pentru VIVA!.

Mama lui Dani Oțil se sperie atunci când vede titluri exagerate

Prezentatorul TV trăiește intens fiecare moment din viața lui. Pasiunile sale pentru sporturile extreme sunt cunoscute de toată lumea. Dani Oțil a recunoscut că mai are parte de incidente la curse, iar mama lui se sperie de fiecare dată când în presă apare vreun titlul exagerat.

'Am avut o ieșire în decor destul de gravă la ultima cursă și pentru că acum pilotez o mașină care nu are capac, parbriz, geamuri, uși. E un prototip. Trebuie să recunosc că nu mi-a fost foarte bine mental. M-a făcut să o las mai moale. Asta este pentru mama. În două weekenduri o să fiu la Poiană și o să merg din nou tare. Am 38 de ani, mama nu mă mai ceartă. Cred că o necăjesc un pic și asta mă deranjează. Ea vede în ziare tot timpul și la televizor ce se întâmplă. Ultimul incident la Rânca… eu nu am pățit nimic, am rupt doar o roată la mașină, s-a transformat într-o mega știre seara. Mama a văzut mare pe ecran 'Dani Oțil, accident grav la peste 100 km/h', până am ajuns să o sun nu a fost bine', a spus Dani Oțil pentru VIVA!.

Citește și: Dani Oţil reacţionează după ce s-a aflat de relaţia dintre Codin Maticiuc şi Flavia Mihăşan

Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai prezintă 'X Factor'

Începând cu acest sezon, Dani Oțil și Răzvan Simion nu mai prezintă 'X Factor'.  'E un proiect care pentru mine rămâne la suflet. E un proiect super interesant din care nu mai fac parte așa cum am anunțat.', a mărturisit prezentatorul TV.

„X Factor' va reveni la Antena 1 în această toamnă cu cel de-al optulea sezon. Noul prezentator al show-ului va fi ales în scurt timp, în urmă mai multor probe organizate de echipa de producţie. Cel de-al optulea sezon pregãteşte surprize nu doar la nivelul componenţei echipei, cât şi la nivelul conţinutului şi promite un spectacol de zile mari.

Citește și: Dani Oţil îi este recunoscător Mihaelei Rădulescu: „Îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea'

FOTO: Dani Oțil

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton