Andreea Marin, apariție de senzație la VIVA! Party 2018

 Oana Pantazi
.

La aniversarea a 19 ani de la apariția revistei VIVA!, continuăm să deținem recordul de prezență a vedetelor pe metru pătrat. Cele mai importante nume din showbizul autohton au răspuns prezent invitației noastre, la cea mai tare petrecere a verii, ce s-a desfășurat într-o locație extraordinarăFlavours in The Garden @Clubul Diplomatic. Iată ce apariție de senzație a avut Andreea Marin la VIVA! Party 2018.

Vedete din televiziune, cinematografie, muzică, modă, dar și nenumărați influenceri media își dau întâlnire an de an la cel mai așteptat eveniment monden al anului: VIVA! Party, care a ajuns la o tradiție greu de egalat – anul acesta are loc petrecerea cu numărul 19. Ceea ce înseamnă toți atâția ani în care noi am pătruns în casele dumneavoastră cu cele mai proaspete și interesante știri, numărul de participanți prezenți la eveniment confirmând aprecierea de care ne bucurăm în rândul vedetelor. Ca în fiecare an, invitații s-au pregătit cu mult timp înainte și pentru VIVA! Party 2018, dovadă fiind și numărul de ținute spectaculoase pe care le-am văzut pe covorul roșu. Ca de fiecare dată, celebrități ca Alina Eremia, Sore și Geanina Ilieș au făcut furori pe covorul roșu, iar Andreea Marin, așa cum ne-a obișnuit, a avut și anul acesta o apariție de senzație. Andreea Marin a ales să poarte un outfit superb creat de Otilia Brăiloiu, care i-a complimentat perfect formele, vedeta arătând spectaculos.

De asemenea, vă invităm să ne urmăriți si pe pagina de Facebook Revista VIVA!,  pe Instagram, vivaromania,  și pe site-ul viva.ro,acolo  unde vă vom oferi live-uri și filmări exclusive, ce vor surprinde în totalitate atmosfera de la petrecere.

IMAGINI CU TOATĂ PETRECEREA vedeți accesând acest LINK.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton