Alina Eremia, apariție provocatoare la VIVA! Party 2018

.

Cea de a 19-a aniversare a revistei VIVA! a adunat în această seară, la fel ca în fiecare an, o mulțime de celebrități din showbizul autohton și nu numai, fiind petrecerea mondenă cu cel mai mare număr de vedete pe metrul pătrat. Una dintre cele mai așteptate prezențe, Alina Eremia și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută spectaculoasă.

VIVA Party! este, în fiecare an, un aspirator' de vedete, locul unde mergi să vezi și să fii văzut, așadar nenumărate celebrități au răspuns invitației noastre. Începând cu ora 19.30, invitații au început să sosească și atmosfera s-a animat. Covorul roșu a fost luat cu asalt de sute de celebrități, dress code-ul – cocktail' – fiind respectat de majoritatea, ca atare eleganța a fost la ea acasă. La cea de a 19-a Petrecere VIVA! nu au lipsit cocktailurile, aperitivele fine și candy-bar-ul, dar nici distracția și antrenul, invitații prezenți la eveniment având parte de nenumărate surprize. Prima vedeta care si-a facut aparitia la VIVA Party 2018  a fost Alina Eremia, ca de obicei o apariție spectaculoasă. Vedeta a făcut o alegere interesantă, optând pentru un body nude continuat cu un pantalon cu croiala masculină, creat de designerul Cristina Săvulescu.  Iată  și primele fotografii cu Alina Eremia de la VIVA! Party 2018!

 

De asemenea, vă invităm să ne urmăriți si pe pagina de Facebook Revista VIVA!,  pe Instagram, vivaromania,  și pe site-ul viva.ro,acolo  unde vă vom oferi live-uri și filmări exclusive, ce vor surprinde în totalitate atmosfera de la petrecere.

IMAGINI CU TOATĂ PETRECEREA vedeți accesând acest LINK.

Mulțumim partenerilor care au făcut acest eveniment posibil: Audi, AVON, glo, Intheline, Pandora, Strongbow.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Evian, Florăria Iris, PRESTIGE Orchestra, TETO.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton