Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina: ”Cred că fetița o să semene cu taică-su!”

Laura Cosoi este pe ultima sută de metri cu sarcina, urmând ca în foarte scurt timp să aducă pe lume o fetiță. Vedeta ne-a povestit cum se simte în ultima lună de sarcină, ce fel de personalitate intuiește că va avea copilul și ce planuri au după naștere ea și Cosmin Curticăpean. Un lucru e cert, Laura simte că va avea o fetiță băiețoasă.

A început numărătoarea înversă către ziua în care Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, își vor ține fetița în brațe. Vedeta nu are niciun fel de teamă pentru marea schimbare și nici nu a făcut pregătiri excepționale pentru marea zi, dar intuiește deja ce fel de personalitate va avea copilul.

Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina

Iată cum ne-a descris Laura fetița care urmează să vină pe lume în scurt timp: 'Știu foarte multe lucruri despre ea deja. E foarte energică, se mișcă încontinuu, mi se pare că e o tipă vigilentă, e foarte atentă și foarte receptivă la ce se întâmplă. Când beau apă sau mănânc ceva, imediat se mișcă. Mă lasă să dorm, nu am nopți nedormite. E bună, chiar e bună. Cred că seamănă cu taică-su. La caracter, cel puțin. Va fi o fetiță puternică. Ne-am dorit noi fetiță, dar cred că va fi o fetiță-băiețel, o să poarte haine de băieți.'

Laura și Cosmin au decis că cel mai bine e ca primele zile alături de fetița lor să le petreacă exclusiv în trei: 'Noi ne-am dori să fim noi doi și copilul, atât. În principiu, nu prea vrem să vină lumea la început, ca să ne obișnuim și să luăm lucrurile cum vin, treptat. Sunt prea multe informații și dacă ar sta toată lumea pe noi ne-ar stresa. Din bune intenții, sunt convinsă că toată lumea are intenții bune. Nu poți să-i ții pe oameni departe, cu siguranță vor fi lângă noi, dar ai noștri nu sunt acaparanți, ne vor lăsa în pace să savurăm momentul.'

Citește și:

GALERIE FOTO! Ce ținute au purtat vedetele la VIVA! Party 2018. Alege-ți preferata!

Monica Anghel dezvăluie motivul real pentru care a slăbit

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton