Viața neștiută a Ralucăi Bădulescu, de dinainte de "Bravo, ai stil"! Cum a devenit celebră în 2004 și cum a ajutat-o Bote!

 Dana Enache
.

O știți pe Raluca Bădulescu drept juratul de la „Bravo, ai stil” care adoră animal prin-ul și auriul. Legăturile vedetei, cu lumea mondenă bucureșteană, sunt, însă, foarte vechi. Azi aflăm totul despre viața neștiută a Ralucăi Bădulescu, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook revista VIVA!, după ora 14.00.

Atrage priviri oriunde își face apariția. Raluca Bădulescu este una dintre cele mai excentrice prezențe din showbiz-ul românesc, stilul ei inconfundabil și umoru-i caracteristic construind un adevărat personaj. Bravo, ai stil, este emisiunea care a propuslsat-o și care a făcut-o populară în rândul tuturor categoriilor de public, însă Raluca are rădăcini adânci, în showbiz, încă din anul 2004.

Ce a făcut Raluca, la vremea respectivă? Curios pentru unii, firesc pentru alții, vedeta a fost prima persoană publică din România, autoare a unei rubrici de bine și prost îmbrăcați, într-o revistă națională.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton