Anamaria Prodan a ajuns la spital. Vedetei i s-a făcut rău în timpul filmărilor

 Stamen Diana
.

Anamaria Prodan Reghecampf a trecut printr-o perioadă grea din viața ei, atunci când mama ei, Ionela Prodan, s-a stins din viață după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Se pare că prezentatoarea TV a ajuns la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul filmărilor.

Se pare că vedeta a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-a simțit rău la filmările emisiunii 'Gospodar fără pereche', emisiune difuzată pe ProTV. Anamaria Prodan Reghecampf se afla în apropiere de Călărași, iar vedeta a acuzat dureri de cap și stări de vomă, fiind nevoie de consultarea unor medici.

După ce a stat  două ore în mașină cu telefonul în mână, Ana a coborât și a mers direct către producătorul emisiunii. Au discutat preț de câteva secunde și apoi impresara a revenit la autoturismul cu care se deplasa. Spre surprinderea echipei, palidă și fără vlagă, ea a plecat în trombă direct la Spitalul Floreasca, la Urgență', au declarat surse de la fața locului.

Ana  a început în forță noul sezon al show-ului matrimonial, dar problemele medicale nu îi dau pace. Acum, toată echipa stă lângă ea la Spitalul Floreasca și spera ca vedeta să nu aibă ceva mai grav', au mai spus acestea.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton