Cătălin Cazacu, după Exatlon! Cum i-a schimbat viața concursul și în ce relații a rămas cu... Claudia Pavel!

 Dana Enache
.

Zece zile au trecut de când s-a întors  în țară, după aproape cinci luni de Exatlon, Cătălin Cazacu fiind schimbat total. Ce decizii importante a luat după Exatlon și în ce relații a rămas cu Claudia Pavel? Aflați totul chiar de la ei, astăzi, la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 14.00.

A fost la un pas să intre în finala Exatlon, dar stresul, oboseala și surmenarea atât fizică, cât și psihică, și-au spus cuvântul. Cătălin Cazacu a ratat la mustață posibilitatea de a câștiga trofeul concursului, însă nu regretă nicio clipă că drumul lui s-a încheiat acolo. A fost o experiență unică în viață, care s-a reflectat asupra lui într-un mod cu totul și cu totul neașteptat. Dincolo de faptul că și-a testat limitele, că a legat prietenii pe viață, că a învățat să trăiască și… altfel, Cătălin Cazacu a avut parte și de schimbări pe plan personal, în timpul concursului. Mai exact, faptul că s-a apropiat mai mult de colega lui, Claudia Pavel, și că simpatia dintre ei a fost evidentă, l-a costat relația pe care o avea înainte de a pleca în Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat cu viața personală a campionului la motociclism, după Exatlon? În ce relații a rămas cu Claudia Pavel, la patru luni după ce solista a părăsit concursul și s-a întors în țară? Aflăm totul chiar de la el, astăzi, la emisiunea Interviurile VIVA!, ce se difuzează pe pagina de Facebook Revista VIV!, încwpând cu ora 14.00.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton