Alina Puşcaş, vacanţă inedită în China. Prezentatoarea TV şi-a sărutat pătimaş soţul în public - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Alina Puşcaş, vacanţă inedită în China. Prezentatoarea TV a luat o pauză şi a plecat într-o scurtă vacanţă alături de soţul său. Au vizitat locuri speciale, departe de România. Iată ce capturi frumoase şi cât de apropiaţi sunt unul de altul!

Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu, soţul său, se distrează în China la mii de kilometri depărtare de România. S-au sărutat în public, în văzul tuturor, în cele mai emblematice locaţii. Ambii poartă haine lejere şi au zâmbetele până la urechi!

„Traveling in China  🇨🇳… Beijing, Xian & Shanghai . 
Prea multe lucruri frumoase de văzut într-o vacanţă prea scurtă. Respect #china”, a scris vedeta în dreptul imaginilor postate în mediul online.

Alina Puşcaş, vacanţă inedită în ChinaAlina Puşcaş, vacanţă inedită în China

Alina Puşcaş vrea al treilea copil

Vedeta a dezvăluit că își dorește și un al treilea copil cât de curând, atunci când medicul îi va da voie.

„Când plecăm în vacanță stăm așa, ne simțim bine, și când ne întoarcem realizăm <>. Îți dai seama cum o să fie când o să avem trei? Și-a manifestat dorința destul de serios Mihai pentru un al treilea copil. Eu sigur, sigur am vrut să am doi, acum că vor fi trei, Doamne ajută, de ce nu', a mărturisit Alina la Xtra Night Show.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton