Vă mai aduceți aminte de Cosmina Păsărin? Cum arată vedeta la 37 de ani și cu ce se ocupă de când n-a mai apărut la TV

 Macovei Denisa
.

Cosmina Păsărin și-a făcut debutul în showbiz-ul autohton în urmă cu 18 ani, iar o perioadă de timp a fost nelipsită de pe micul ecran, însă în ultima vreme a fost „scumpă la vedere'. Bruneta ne-a povestit cu ce se ocupă și cum își gestionează timpul liber.

Nu mai este pentru nimeni un secret că dispariția Cosminei Păsărin de pe micul ecran și de la evenimente mondene se datorează unui ritm de lucru, infernal ar zice mulți, și al deplasărilor săptămânale în țară. „Acum e și o perioadă foarte aglomerată, sunt foarte multe evenimente pe care eu am ocazia de a le prezenta, călătoresc foarte mult în țară, am evenimente și în București și fiind ritmul ăsta foarte alert e destul de greu să mai găsesc energie pentru alte activități, așa că prefer să folosesc acea energie pentru somn', ne-a povestit Cosmina, mărturisindu-ne că nici nu ar putea să facă altceva, nu se vede în postura unei corporatiste, cu un program fix. „Sunt aproape 20 de ani de când am ritmul ăsta. M-am și învățat așa. Cred că nu aș putea să trăiesc altfel. Pe de altă parte ce este interesant când ai un astfel de program, este că toate lucrurile se așează în așa fel încât ai timp, dacă și alegi evenimentele într-un mod potrivit, să te și refaci. Adică e importantă refacerea pentru că dai foarte multă energie și dacă nu te reîncarci atunci nu mai poți să faci lucrurile pe care vrei să le faci. Cred că mi-ar fi destul de greu să am un altfel de job. Îmi place mult ritmul ăsta, mă hrănescu cu adrenalina pe care o am când urc pe scenă, când prezint un eveniment. Îmi place agitația de la evenimente, îmi plac pregătirile'.

 

CosminaCosmina

Vrea să organizeze nunți, dar nu să le și prezinte

Recent, Cosmina și-a mărit domeniul de activitate, mai precis a luat cursuri de organizat nunți. „În ultimele luni am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-am dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor', a spus Păsărin, însă de la a organiza o nuntă, la a o prezenta este cale lungă, căci bruneta nu vrea să apară în fața mirilor, decât dacă i-ar fi prieteni foarte apropiați. „Ține foarte mult de client. E foarte important ca acel client să fie clientul potrivit. Ce-i drept eu sunt foarte concentrată pe alte tipuri de evenimente: evenimente corporate, evenimente de modă, concertele artiștilor români, lansări de produse. Săptămâna trecută, spre exemplu, am fost gazda unei conferințe și în cadrul acelei conferințe au fost prezenți content creators, ca să folosim un termen la modă. Acest lucru mi se pare foarte interesant pentru că-mi oferă foarte multă diversitate și îmi place mult dinamica asta. Nu sunt un om care se plictisește, dar am și noroc din acest punct de vedere pentru că practic nu mă lasă practic  această activitate să mă plictisesc pentru că mereu am alte echipe, alți oameni, alt loc, alt oraș', ne-a mai spus Păsărin.

VIDEO: Bogdan Sorocan/ FOTO: Dumitru Angelescu  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton