Trecutul uitat al lui Răzvan Fodor de la Asia Express. Artistul a fost primul iubit al modelului Catrinel Menghia

 Oana Pantazi
.

Răzvan Fodor, de la Asia Express, are acum o familie superbă, însă puțini că în tinerețe artistul a a trăit o poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase femei din România, Catrinel Menghia, al cărei prim iubit a fost. Iată care este acum relația dintre cei doi!

Răzvan Fodor, concurentul, Asia Express, e cu siguranță unul dintre cei mai norocoși bărbați din România. Are o soție și o fetiță superbe, iar în tinerețe s-a iubit cu o femeie devenită între timp celebră! Este vorba despre nimeni alta decât Catrinel Menghia – cunoscută, ca actriță, pe numele de Catrinel Marlon. La începutul anilor 2000, Răzvan Fodor și Catrinel Menghia au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton.

El avea 26 de ani, ea… 16

El era solist în trupa Krypton, iar ea, elevă și tânără aspirantă la statutul de model. El avea 26 de ani, iar ea 16 și carismaticul artist a fost primul bărbat din viața lui Catrinel. Relația lor a fost una intensă, dar, chiar dacă cei mai mulți îi vedeau împreună, după doi ani și jumătate de relație, cei doi și-au spus adio. Adevărul despre despărțirea lor s-a aflat abia acum, când Catrinel a pus punct speculațiilor cu privire la gelozia artistului…

Pe cei doi îndrăgostiți i-a despărțit în cele din urmă planurile diferite de vitor – Catrinel își dorea să meargă în Italia, unde, de altfel, a și reușit în modeling și în actorie, în timp ce Răzvan a ales să rămână aici, iar o relație la distanță era imposibilă.

„La şcoală am fost un copil exemplu, nu aveam probleme, în afară de faptul că eram cu Răzvan, nu eram machiată, nu veneam vopsită, eram cea mai neutră fată din toată şcoală. Ne-am despărţit de comun acord, am stat doi ani jumătate. Răzvan nu era gelos, e un super bărbat şi ştiu că are o familie frumoasă acum. Din când în când vorbesc şi cu nevasta lui. Ţinem legătura”, declara Catrinel Menghia, în exclusivitate, pentru emisiunea „Refresh”, de la Antena Stars, acum 4 ani.

Răzvan Fodor a păstrat legătura cu fosta lui iubită

În 2007, Răzvan Fodor de la Asia Express a cunoscut-o pe Irina, o tânără studentă la Jurnalism, iar trei ani mai târziu se căsătoreau, devenind ulterior părinții unei fetițe, acum în vârstă de 8 ani, în timp ce Catrinel Menghia a trecut deja printr-un divorț (a fost căsătorită timp de 6 ani cu Massimo Brambati), iar  7 ani trăiește o poveste de dragoste cu producătorul de filme Massimiliano Di Lodovico și în luna februarie a acestui an a devenit mămica unei fetițe.

„Nu ţin legătura cu Răzvan, însă având în vedere că există social media, reuşim să vedem câte un pic din viaţa fiecăruia fără să vorbim la telefon. Mai fac câte o apreciere, un like la postările lui şi ale soţiei. Fiecare avem familiile noastre, eu sunt mamă la rândul meu, am un copil de şase luni, dar nu sunt căsătorită, am un iubit', a declarat Catrinel pentru click.ro.

 

Foto: VIVA!, Instagram

Răzvan Fodor și Catrinel Menghia au fost un cuplu timp de 2 ani și jumătate.Răzvan Fodor și Catrinel Menghia au fost un cuplu timp de 2 ani și jumătate.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton