Andreea Marin respectă mereu dorințele fiicei sale. Ce i-a cerut Violeta: ”Încerc să o protejez”

 Stamen Diana
.

Andreea Marin are o relație specială cu fiica ei, Violeta. Vedeta este o mamă protectivă și are grijă ca fetița ei și a lui Ștefan Bănică să facă singură propriile alegeri. Recent, Andreea Marin a postat o fotografie cu Violeta și ne-a mărturisit că a fost dorința micuței.

Fosta prezentatoare TV încearcă să o țină pe Violeta departe de ochii curioșilor, iar toți au rămas muți de uimire atunci când vedeta a postat o fotografie cu fetița ei. Violeta este foarte frumoasă și își moștenește mama. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică are o educație aleasă, iar mama sa a învățat-o să dea dovadă de bunătate și să găsească fericirea în lucrurile simple.

Andreea Marin ne-a dezvăluit că Violeta a vrut să apară într-o fotografie, iar aceasta i-a respectat dorința. Zâna Surprizelor își dorește ca fiica ei să se descurce în viață și să fie capabilă să facă singură alegeri atunci când e cazul.

'Da, avem o relație foarte specială. Nu am făcut asta prea des. A fost o excepție. Ea și-a dorit la un moment dat să apară într-o fotografie ce i-a plăcut în mod deosebit și i-am respectat dorința. În general încerc să o protejez și vreau să facă singură propriile alegeri, nu să aleagă alții pentru ea. În lumea noastră știm că este greu să tragi o linie de demarcație. Da, noi suntem foarte legate sufletește. Acesta e adevărul', a declarat Andreea Marin pentru VIVA!.

Ce voia Andreea Marin să devină în copilărie

Foarte sinceră și cu zâmbetul pe buze, Andreea Marin vorbește despre viața ei personală. În copilărie, vedeta visa să devină doctor sau profesoară. Iată că nu s-a întâmplat așa.

'Mi-ar fi plăcut să mă fac doctor, sau profesoară. În general vorbind, cred că gândurile mele au mers spre îndeletnicirile care să mă apropie de copii, pentru cã am o afinitate față de ei. Dar viața este așa cum e și am ajuns să fac lucruri pe care nu mi le-am propus', spune Andreea Marin la ‘CulTOUR’ emisiunea difuzată de postul Happy Channel.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton