EXCLUSIV! Interviu cu protagoniștii din ”Aladdin”. Naomi Scott și Mena Massoud sunt noile senzații de la Hollywood

 Oana Popoiag
.

Singura publicație din România acreditată la premiera din Londra a filmului 'Aladdin', în regia lui Guy Ritchie, VIVA! a avut ocazia să stea de vorbă cu actorii ce le dau viață lui Aladdin și Prințesei Jasmine. Urmărește un interviu simpatic cu Naomi Scott și Mena Massoud, noile senzații de la Hollywood.

O poveste veche de când lumea, reînviată în 1992 de Disney prin pelicula animată, a fost adusă de regizorul Guy Ritchie în zilele noastre prin filmul cu cea mai mare diversitate etnică din istoria celebrelor studiouri. 'Aladdin' este o frumusețe de film nu doar prin poveste și imagini, ci și prin candoarea și carisma celor doi tineri actori din rolurile principale, al căror drum la Hollywood abia a început: Naomi Scott (Prințesa Jasmine) și Mena Massoud (Aladin)

Am stat de vorbă cu Naomi și Mena despre cel mai grandios proiect în care au apărut până acum, 'Aladdin', și despre cum le-au schimbat viețile celebrele roluri. Naomi ne-a povestit, de asemenea, despre cele nouă costume purtate în film, extrem de frumoase și costisitoare, iar Mena ne-a povestit totul despre prima întâlnire cu Will Smith, ce joacă în film rolul Duhului din Lampă.

Filmul 'Aladdin' este distribuit de Forum Film România, cărora le mulțumim pentru sprijin!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton