Actor versus prezentator TV versus tată. În ce postură se simte cel mai bine Pavel Bartoș

 Pirvu Cristina
.

Pavel Bartoș reușește că aibă o carieră de nota 10 și o familie frumoasă pentru care își face mereu timp. Iată cum se descurcă cu meseria de actor, de prezentator TV și cea de tată. Este împlinit din toate punctele de vedere!

„Sunt un om foarte norocos, am parte de teatru din plin, la cel mai înalt nivel, și la fel în televiziune. Am parte de cele mai bune formate din România. Mie îmi place mult mai mult live-ul decât o emisiune înregistrată, un anume tip de adrenalină. (…)

Pavel Bartoș în timpul liber este total schimbat. Timpul meu liber este dedicat familiei. Sunt acasă, acolo ai trei fetițe, bine…4 cu regina, acolo ești un ascultător. Acolo ești doar un receptor, este senzațional.”, a spus Pavel Bartoș pentru VIVA!.

 

Cu Pavel Bartoș, despre reușite, greșeli, penibil și incredibil: 'Cel mai mare noroc al meu e familia'

Pavel Bartoș nu mai are nevoie de nicio prezentare, îl vedem mai tot timpul în fața camerei. Recent, însă, a strecurat cumva în programul său infernal o nouă experiență: cea din spatele camerei, în calitate de regizor. Am vrut să aflăm ce se întâmplă în a treia ipostază a sa: atunci când nu îl vede nimeni.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton