Mioara Roman, de URGENȚĂ la spital. Mama Oanei Roman trece prin clipe grele / Ce s-a întâmplat

 Dumba Gabriela
.

Mioara Roman a ajuns la Urgențe și, momentan, se află internată în Spitalul Floreasca. Mama Oanei Roman trece prin clipe grele, mai cu seamă ca luptă de mulți ani cu două afecțiuni care o obligă să ia un pum de pastile în fiecare zi: diabet și tiroidă.

 

În jurul prânzului, Mioara Roman a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. În vârstă de 79 de ani, mama Oanei Roman trece prin clipe grele, în urma unor complicații apărute în urma unor afecțiuni de care suferă de mulți ani.

Potrivit unor surse apropiate familiei, starea de sănătate a Mioarei Roman este stabilă, însă medicii au decis să o țină internată în spital pentru o serie de investigații.

În urmă cu ceva timp, Oana declara pentru VIVA! că mama ei este nevoită să ia un pumn de pastile zilnic, iar unul dintre motivele care au agravat starea de sănătate a fostei soții a lui Petre Roman a fost evacuarea din casa din Primăverii.

'Mama este ok. Are de luat un pumn de medicamente, pentru că are așa câte un pic din fiecare. Nu are o afecțiune anume gravă, dar și un început de diabet, și un pic la tiroidă, și un pic la aia și la aia…

Și trebuie să ia destule pastile, dar altfel este ok. Merg în vizită la ea, vine în vizită la noi destul de des. Este ok. A trebuit să se mute iar.

Îți imaginezi ce înseamnă pentru un om la 78 de ani să se mute din nou. A fost o traumă, încă o traumă nemeritată de altfel. S-a mutat într-un apartament foarte frumos, iar astăzi mi-a spus că în sfârșit s-a acomodat', declara Oana Roman pentru VIVA! în urmă cu puțin timp.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton