De ziua lui, Gabi Bădălău a plecat într-o vacanță luxoasă cu Bianca Drăgușanu. Unde se distrează cei doi

 Dumba Gabriela
.

De ziua lui, Gabi Bădălău a plecat într-o vacanță luxoasă cu Bianca Drăgușanu, după ce acum câteva zile a refuzat, în instanță, să divorțeze de fosta soție. În ciuda unor zvonuri legate de despărțire, iată că relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău rezistă și cei doi par fericiți împreună, analizând fotografiile postate pe Instagram.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Peste câteva zile, soțul Claudiei Pătrășcanu va împlini 35 de ani așa că, cel mai probabil, acesta își va sărbători ziua de naștere în capitala Thailandei sau „Orașul Îngerilor”, așa cum mai este numit Bangkok. Bianca Drăgușanu a postat deja câteva fotografii din escapada lor exotică.

bianca-dragusanu-1-1bianca-dragusanu-1-1

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au plecat în Thailanda

La doar câteva zile distanță de petrecerea fiicei ei, Sofia, care a împlinit 6 ani, Bianca Drăgușanu îl sărbătorește pe iubitul ei. La rândul său, Gabi Bădălău a traversat o perioadă dificilă.

Recent, a avut loc o nouă înfățișare în procesul de divorț de Claudia Pătrășcanu și întrebat în instanță dacă își dorește să divorțeze, afaceristul a refuzat să semneze actul de separare. Pentru a se relaxa și a celebra ca milionarii cei 35 de ani pe care îi împlinește pe 3 octombrie, Gabi Bădălău a plecat într-o vacanță, în Bangkok, împreună cu iubita lui, Bianca Drăgușanu.

Deși până în acest moment cei doi îndrăgostiți nu au făcut publică nicio fotografie împreună, atât Bianca Drăgușanu, cât și Gabi Bădălău au postat pe rețelele de socializare imagini cu același peisaj, dar separat, fiecare pe contul lui.

Deși este în plin scandal cu fosta lui parteneră, Gabi Bădălău își vede liniștit de viață și spune că este mai fericit ca niciodată alături de Bianca Drăgușanu. „O iubesc pe Bianca și ne vedem de povestea noastră’, a spus Gabi Bădălău acum câteva zile.

„Nu mă interesează această telenovelă. Eu sunt bine, am tot ce-mi trebuie. Pentru mine nu-i important ce zice Rodica sau Sabina. Nu există ceva care să mă afecteze’, a spus și Bianca.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au divorțat încă, la trei ani de la separare: „Ține de familia lui’

Citește și: În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la trei ani de la separare:„Ne mai trimitem și mesaje

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf: „A mai venit de trei ori. S-a mai întâmplat’

De ce a refuzat Gabi Bădălău să divorțeze

În urmă cu doar câteva zile a avut loc o nouă înfățișare în procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu.

„Domnul Bădălău a fost întrebat de doamna președintă 'Domnul Bădălău, durează câteva secunde, doriți să divorțați?' și a spus că nu„, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Întrebat în instanță dacă își dorește să divorțeze, afaceristul ar fi refuzat să semneze actul de separare.

„Între noi nu mai există nici iubire nici respect. (…) Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus 'hai, vrei să divorțezi?', dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept.', a explicat Gabi Bădălău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton