Care sunt noile reguli pentru antrenorii de la „Vocea României”, sezonul 10. Tudor Chirilă: „Chestia asta este foarte ingrată”

 Ifrim Georgiana
.

Care sunt noile reguli pentru antrenorii de la „Vocea României', sezonul 10. Noul sezon al emisiunii a debutat pe 9 septembrie și a venit cu o serie de schimbări majore pentru antrenori și concurenți. În ediția din această seară, Tudor Chirilă va vorbi despre modul în care se vor forma echipele de acum încolo. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cel de-al zecelea sezonul al emisiunii „Vocea României' a venit cu o serie de schimbări importante. Pavel Bartoș rămâne gazdă a show-ului, în timp ce Smiley împarte scaunul dublu Theo Rose. Irina Rimes și Tudor Chirilă au rămas pe scaunele lor, însă Horia a fost înlocuit de Denis Roabeș (The Motans). În ediția care va fi difuzată în această seară, Tudor Chirilă va aborda noile reguli care privesc antrenorii și modul de formare al echipelor.

chiri-1chiri-1

Care sunt noile reguli pentru antrenorii de la „Vocea României', sezonul 10. Noul sezon a început extrem de promițător, mai multe voci extraordinare și povești emoționante fiind prezente pe scena emisiunii.

Citește și: Irina Rimes, în genunchi în fața unei concurente de la Vocea României:”Mă închin în fața ta”

Citește și: Cum se înțelege Denis Roabeș (The Motans) cu ceilalți antrenori de la Vocea României:„O respect și o iubesc pe Irina. Nu m-am așteptat că…' / EXCLUSIV

Citește și: Marinela și Robert de la Puterea Dragostei au aflat sexul bebelușului:”Toată lumea a plâns”

Citește și: Cristian Tudor Popescu îl atacă pe Alexandru Arșinel, la câteva ore după moartea actorului:”Impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna”

Care sunt noile reguli pentru antrenorii de la „Vocea României', sezonul 10

Potrivit lui Tudor Chirilă, echipele de concurenți se vor forma diferit față de sezoanele trecute. Antrenorii nu mai sunt limitați să aleagă numai 14 concurenți pentru a forma o echipă, ci pot forma o grupă mai mare, din care pot alege la finalul etapei pe nevăzute.

„Nu știu dacă tu știi care sunt regulile concursului anul acesta. Până acum, în toate sezoanele, aveam posibilitatea să luăm 14 concurenți în fiecare echipă. În momentul în care 14 concurenți compuneau o echipă, tu, ca antrenor, nu mai puteai să iei concurenți. Anul acesta, echipele au tot 14 concurenți, dar noi putem lua mai mulți și, atunci, la finalul etapei pe nevăzute, va trebui ca diferența de concurenți să plece acasă, la o decizie a antrenorului. Acum, chestia asta este foarte ingrată pentru antrenori și, probabil, că în mintea mea a fost și treaba asta', a spus Tudor Chirilă în cadrul emisiunii.

Irina Rimes îi propune unui concurent să-i scrie o piesă

Tot în ediția din această seară, Irina Rimes va face o declarație neașteptată. Aceasta îi va propune unui concurent să-i scrie o piesă, impresionată fiind de aptitudinile sale muzicale.

O să folosesc ceva ce n-am mai folosit până acum, pentru că te vreau foarte tare: mi-ar plăcea foarte mult să-ți scriu o piesă', îi va spune Irina unui concurent care i-a făcut pe toți antrenorii să apese butonul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton