Zarug i-a aruncat cuvinte grele lui Mihai Petre, la Asia Express: ”Eu nu sunt dansator, eu chiar am făcut școală”

 Iacob Antonia
.

Presiunea a pus stăpânire pe concurenții de la Asia Express, iar Zarug și Mihai Petre au avut parte de un conflict. Competiția de la Antena 1 este din ce în ce mai strânsă, după ce Alexandra Ungureanu și mama ei, dar și Connect-R împreună cu Shift au fost eliminați.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Șapte echipe au rămas să lupte pentru marele premiu la Asia Express – Drumul Împăraților. Probele sunt din ce în ce mai grele, iar conflictele la ordinea zilei între concurenți. De data aceasta, Zarug și Mihai Petre au avut parte de clipe tensionate în timpul unei probe.

245185579_1146305099232451_2078119176509435630_n245185579_1146305099232451_2078119176509435630_n

Fără cazare, mâncare și bani, vedetele sunt nevoite să se descurce pentru a câștiga toate probele la care sunt supuși, însă unele le dau și mari bătăi de cap.

Zarug i-a aruncat cuvinte grele lui Mihai Petre, la Asia Express

Duminică seară, 17 octombrie, concurenții au avut de pictat mai multe tricouri, cu modele tradiționale, specifice zonei în care se aflau. Unii dintre concurenți au avut dificultăți în a reproduce pe alte tricouri același model.

Citește și: Cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir de la Asia Express escaladează: „E o formă de manipulare'

Citește și: Ce meserie a avut Zarug de la Asia Express. A absolvit Facultatea de Drept

Citește și: Ce nume are Anamaria Prodan în buletin: „După primul soț, am schimbat actele”

Citește și: Iubita lui Reghecampf, primele declarații despre relația lor: „Când iubești cu adevărat…”

Cu toate că echipele erau grăbite să termine proba cât mai rapid, între Zarug și Mihai Petre au existat câteva momente tensionate la Asia Express.

Zarug s-a certat și cu soții Natanticu

Zarug nu s-a putut abține și a mărturisit că Mihai Petre dorește să facă tot posibilul pentru a-l destabiliza în competiție. Concurentul a spus că el are studii și nu este un simplu dansator, referindu-se la Mihai Petre.

Mai mult de atât, Zarug a avut un conflict și cu soții Natanticu. Colegul lui Lorelei l-a numit pe Cosmin 'șarpe', iar pe Eliza a numit-o 'șopârlă'.

'Noi suntem cuplul Reptilă. Lizard, de la Lizi. Și șarpe-miu, că așa…El a început să îmi spună mie că sunt șarpe, cică se potrivește. Păi dacă eu sunt șarpe, Lizi ce poate să fie?! El oricum are pentru toți. Și noi avem', a povestit Cosmin Natanticu, în glumă.

Cu ce s-a ocupat Zarug înainte de Asia Express

Zarug face echipă cu Lorelai Bratu la Asia Express, sezonul 4. Concurentul a atras imediat simpatia publicului prin felul său de a fi, dar și prin glumele pe care le face pe traseu. Însă, puțini știau cu ce se ocupa înainte de a pariticpa la emisiunea de la Antena1.

Pe numele său real Mihai Dan Zarug a decis să ia partea la competiția de la Antena 1 pentru a trece peste anumite bariere. Însă, înainte de a face pasul acesta, tânărul s-a gândit mult și a pus în balanță stilul de viață cu provocările pe care le va întâmpina pe traseu.

Concurentul a absolvit Știința dreptului la Universitatea ‘Alexandru Ioan Cuza din Iași. Ulterior, a mai făcut un master în Administrarea Afacerilor, pe care l-a urmat la Ecole Superieure de Gestion Paris, în Franța.

Timp de doi ani, Zarug a fost jurist, însă a realizat că această meserie nu i se potrivește deloc, așa că a ales să fie fericit. A renunțat la locul de muncă respectiv și s-a axat pe plăcerile lui, mai exact se ocupă de design vestimentar.

„Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve. Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau’, a mărturisit Zarug la „Chefi la cuțite’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton