Zanni de la Survivor, mărturisire surprinzătoare despre viața lui amoroasă. Adevărul despre relația cu Ana Porgras

 Oana Pantazi
.

După ce Jador a afirmat că între Zanni și Ana Porgras este mai mult decât o relație de colegialitate, artistul a făcut la Survivor o mărturisire neașteptată. Iată ce declarație surprinzătoare a făcut Zanni despre viața lui amoroasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

bomba aruncată de Jador cum că Zanni și Ana Porgras formează un cuplu a agitat apele la Survivor. Zanni a intrat din nou în clinciuri, după ce Jador l-a acuzat că o favorizează pe Ana Porgras deoarece între ei doi s-a înfiripat o idilă. În cadrul ultimului consiliu de eliminare ce a avut loc la Survivor, în echipa Faimoșilor s-au iscat controverse. Iar cel care a aruncat bomba a fost Jador. concurentul i-a adus lui Zanni niște acuzații neașteptate.

zanni-1-740×600zanni-1-740×600

Zanni și Ana Porgras, un cuplu?

Nemulțumit de deznodământul evenimentelor, Jador, din dorința de a o apăra pe Elena Marin de colegii care doresc să plece din competiție, l-a atacat pe Zanni, făcând niște afirmații în legătură cu Ana Porgras care l-au deranjat pe artist.

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul” și ce i s-a părut cel mai greu la filmări: „Mi-au garantat că…”/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen de la Sălciua, propunere pentru Jador când se va întoarce de la Survivor. „Mi-ar plăcea să îi fiu…'

Citește și: Declarațiile medicului stomatolog, după ce Lolrelai de la iUmor l-a acuzat de viol. Cum se apară: 'Am stabilit de comun acord'

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a făcut plângere penală la DIICOT lui Gabi Bădălău, pentru proxenetism și trafic de droguri. Reacția afaceristului

Jador a concluzionat că între Zanni și Ana Porgras s-a înfiripat o idilă la Survivor, iar afimațiile sale i-au deranjat atât pe artist, cât și pe colega sa de echipă. Cu toate acestea, Zanni a preferat să nu-i dea replica manelistului, în schimb ana Porgras a reacționat, menționând că între ea și Zanni nu există o relație amoroasă.

„Am reacționat la consiliu când a spus Jador că pe mine nu mă votează că sunt iubita lui Zanni, pentru că nu sunt iubita lui Zanni. Când voi fi nominalizată nu cred că va fi luată în considerare treaba asta', a spus Ana Porgras.

„Nu am avut niciodată o iubită”

După ce Jador a afirmat că între Zanni și Ana Porgras există o relație, artistul a reacționat. Cu această ocazie, Zanni a făcut o declarație surprinzătoare, vorbind pentru prima oară despre viața lui amoroasă. Concurentul a declarat că între el și Ana există acest gen de relație, ci și că nu a avut niciodată o relație serioasă.

„Ana nu e iubita mea, nu va fi niciodată. Nu am avut niciodată o iubită .  Viața mea e o aventură, nu mă pot rezuma doar la o iubită', a spus Zanni la Survivor.

Jador nu s-a arătat prea convins că Zanni și Ana Porgras nu formează un cuplu și a susținut că, totuși, este posibil ca cei doi Faimoși să încerce să-și ascundă relația. Mai mult, manelistul consideră că Ana Porgras nu este de nasul lui Zanni…

„Eu am știut că ei sunt iubiți sau ce sunt ei sau vor să-și ascundă relația. Eu nu cred că vor să ascundă relatia, dar fata asta nu se potrivește deloc cu el. Are mai multă minte decât toți băieții la un loc, știe să facă diferența între bine și rău', a spus Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton