Horoscop 29 martie 2021. O zi plină de evenimente și schimbări

 Mirea Roxana
.

Horoscop 29 martie 2021. Se anunță a fi o zi stresantă, plină de evenimente și schimbări pe plan profesional și sentimental. Nu lăsați ca experiențele de astăzi să vă copleșească. Săptămâna este de-abia la început. Păstrați-vă energia pozitivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 29 martie 2021 Berbec

Ai parte de trăiri intense care își vor influența deciziile. Cel mai bine ar fi să amâni orice hotărâre până în momentul în care te vei mai liniști și vei putea să vezi limpede totul. După furtună va răsări și soarele și atunci totul va fi mai limpede.

Horoscop 29 martie 2021 Taur

Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Excesele nu-ți fac bine, iar organismul va avea de suferit. Încearcă să apelezi la un nutriționist. El sigur va știi ce să faci. Ai nevoie de un echilibru în viață.

Horoscop 29 martie 2021 Gemeni

Vrei să te destinzi. Îți dorești să ai parte de deplasări, să faci sport, să te distrezi și să mergi la petreceri. Ce-i drept, nu prea ți-ai ales momentul potrivit din cauza restricțiilor actuale. Vei avea timp să îți satisfaci și doreințele, doar că ai nevoie să te înarmezi cu răbdare. Până atunci, găsește alte modalități de relaxare.

Horoscop 29 martie 2021 Rac

Ai parteb de multe provocări, dar și de reușite, în special pe plan profesional. Tot ce ți se va întâmpla te va face să găsești un nou sens al vieții. Succesul profesional este pe cale să apară.

Horoscop 29 martie 2021 Leu

Ai o stare de iritare și nu reușești din această cauză să asimilezi informațiile de care ar trebui să ții cont în viață și activitate. Încearcă să nu îi mai vezi pe cei din jur ca pe niște inamici. Cei dragi vor doar să te ajute să treci peste probleme.

Horoscop 29 martie 2021 Fecioară

Își dorești să menții stabilitatea în cuplu. Nu vrei să ruinezi tot ce ați construit împreună tu și partenerul tău. Chiar și la serviciu, vrei să nu strici comunicarea și să menții spiritul de cooperare și bună înțelegere.

Horoscop 29 martie 2021 Balanță

Relația pe care o ai este din ce în ce mai tensionată. Vrei să le arăți tuturor că tu deții controlul asupra propriei vieți, chiar dacă nu ești atât de puternic pe cât vrei să pari. Este bine că vrei să arăți că ești stăpân pe situație, dar n-ar fi rău să găsești pe cineva în fața căruia să își descarci sufletul.

Horoscop Scorpion

Există posibilitatea să te confrunți cu tulburări de echilibru, de percepție, de gândire sau de înțelegere. Toate acestea se pot reflecta în relațiile cu cei dragi sau cele de la muncă. Săptămâna de-abia a început, așa că ai nevoie să te liniștești. Caută ajutor și îl vei primi.

Horoscop 29 martie 2021 Săgetător

Trebuie să ai mai multă încredere în tine pentru că nimic din ceea ce faci nu este în van. Ai un mare potențial, iar superiorii tăi știu asta. profită de orice oportunitate și nu îți mai pune singur piedici.

Horoscop 29 martie 2021 Capricorn

Ține mai mult cont de relațiile cu familia. Oamenii din jurul tău îți pot oferi o energie pozitivă și te pot ajuta să treci mai ușor peste toate problemele despre care crezi că nu au nicio rezolvare. De asemenea, partenerul de viață are nevoie de mai multă atenție din partea ta.

Horoscop 29 martie 2021 Vărsător

Astrele sunt de partea ta și vor să te ajute să obții ceea ce îți dorești pe plan profesional. Tot ce trebuie să faci este să fii receptivă și să atragi șansele de partea ta. Nu te lăsa copleșit de trăirile emoționale și neproductive. Fii încrezător!

Horoscop Pești

Trecutul te forțează să nu-l uiți. Te simți blocat în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte. Nu lăsa ca experiențele trecute să influențeze deciziile din prezent. Încearcă să îți lași trecutul în spate și să privești cu speranță și încredere spre viitor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton