Zanni, câștigătorul Survivor 2021, comentarii dure la adresa actualilor concurenți: „Nu ai cum să intri cu tupeul pe care-l aveam eu după 7 luni”

 Borcilă Andreea
.

Zanni, câștigătorul Survivor 2021, comentarii dure la adresa actualilor concurenți. Artistul, cel care a obținut marele premiu în sezonul trecut al emisiunii, a fost unul dintre cei mai iubiți, dar și controversați participanți ai competiției de supraviețuire. Acum, el prezintă noutățile din spatele camerelor de filmat, într-o emisiune online. Recent, Zanni a vorbit deschis despre actualii concurenți de la Survivor, pentru care nu are tocmai cuvinte de laudă. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Edmond Hubert Zannidache sau, simplu Zanni, în vârstă de 24 de ani, a fost concurentul care a câștigat Survivor România 2021. Nu de puține ori, el a fost blamat pentru cuvintele dure pe care le-a rostit la adresa colegilor lui. Sincer, ca întotdeauna, el a reușit să capteze atenția și voturile publicului. De multe ori, Zanni a avut dispute cu Elena Marin sau Jador, însă se pare că i-au adus mai multă credibilitate pentru a obține premiul cel mare. 

zanni-bani-8zanni-bani-8

Zannidache, marele câștigător Survivor România 2021, a avut comentarii dure la adresa noilor concurenți ai emisiunii de supraviețuire. Artistul nu vede cu ochi buni atitudinea celor de la Faimoși și Războinici, actuali Vulturi și Tigri. Zanni susține că au lăsat o impresie proastă încă de la începutul concursului. 

Citește și: Zanni, adevărul despre viața amoroasă:”Este un domeniu în care nu sunt experimentat…”

Citește și: Ce face Zanni cu banii pe care îi câștigă:„Nu plec niciodată în vacanță'

Citește și: Ce propunere neașteptată a primit Florin Piersic, din partea lui Dan Negru:”Puștiule, ar fi o premieră pentru mine”

Citește și: Nicu Covaci a împlinit 75 de ani:”Am trăit într-o viaţă cât alţii în zece. Cu riscuri, cu sacrificii”

Zanni, câștigătorul Survivor 2021, comentarii dure la adresa actualilor concurenți

Zanni, cel care a câștigat Survivor România 2021, prezintă noutățile din spatele camerelor de filmat, în emisiunea online Survivor: Extrashow, doar pe VOYO. Ediția tv poate fi vizionată duminică de la 20.00, luni și marți de la 20.30, la PRO TV. Recent, într-un interviu acordat pentru Ciao.ro, Zanni a vorbit deschis despre actualii concurenți ai concursului, pentru care nu are o părere prea bună.

„Mă mai uit, dar nu pot să mă uit la ceva unde știu că am fost și am făcut mai bine. De aceea nu pot să mă uit. Ce aș corecta la ei? Înainte să intre să nu fi avut dreptul sau nici măcar șansa să se uite la sezonul la care am fost eu. Se vede că au studiat prea mult.

Și au intrat deja cu o mentalitate pe care nu aveau cum să o aibă de la început, fară să se uite la Sezonul 2. Și în loc să se bușească de la experiență, așa cum trebuia, și să învețe ei acolo cum trebuie să se comporte, cum să facă strategii, ei au plecat deja cu mentalitatea mea după ce am câștigat. Am stat șapte luni în junglă. Mă uitam la episod și nu se pupa … Zic, măi.. ăștia se ceartă din a doua zi', a precizat el.

Zanni, despre actualii concurenți: „Noi nu făceam din prima impresie proastă'

Fostul câștigător al sezonului trecut de la Survivor a comentat atitudinea cu care actualii participanți au venit în junglă. Cei mai mulți dintre ei, spune artistul, au arătat mult prea multe încă de la debut.

„În a doua zi la mine în echipă se prefăceau că e familie. După trei săptămâni au avut curaj să spună un câr mâr. Se uita lumea de acasă, nu făceau din prima impresie proastă. Asta e n-ai cum să ai tupeul să te cerți cu cineva pentru că tu ești conștient că stai în junglă și lumea de acasă se uită. Și că prima impresie pe care o faci aia rămâne. Tu n-ai cum să intri cu tupeul pe care-l aveam eu după 7 luni. Asta aș fi schimbat. Să nu se fi uitat că să îi vezi pe ei că pe niște copii în viață. Ei când au intrat în junglă trebuia să fie mamaaa… ce se întâmplă?!. Dar nu, ei au intrat cu „stai că știu eu, dați-vă la o parte… Au intrat prea pe demonstrații din prima… Fapte mai puțin', a mai continuat Zanni pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton