Cine este concurentul pe care Irisha îl consideră câștigător, la Survivor: „Are mare potențial”

 Martin Lorena
.

Cine este concurentul pe care Irisha îl consideră câștigător, la Survivor România. Irisha a fost concurentă la Survivor România, atunci când emisiunea se difuza la Kanal D. Aceasta a luptat cât de mult a putut, însă nu a reușit să câștige competiția. Acum, în cadrul unui interviu, ea a menționat care este concurentul pe care îl consideră câștigător al noului sezon, de la ProTV!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este concurentul pe care Irisha îl consideră câștigător, la Survivor România. Irisha a oferit recent un interviu în cadrul căruia a vorbit atât despre experiența sa de la Survivor, cât și despre actualul sezon. Ea a menționat cine este persoana care are cel mai mare potențial să câștige!

Irisha-1Irisha-1

Vedeta a menționat că au existat mai multe persoane pe care le-a apreciat, de-a lungul show-ului. Iată cu cine ține în acest moment artista!

Citește și: Elena Marin și Irisha s-au revăzut după Survivor.Cum au reacționat

Citește și: Ce a declarat Irisha de la Survivor despre Culiță Sterp, după eliminare:„Rar am întâlnit așa ceva’

Citește și: Dana Rogoz, adevărul despre problemele de sănătate cu tiroida:„Aș putea avea tendințe de îngrășare’

Citește și: Nicoleta Voicu, adevărul despre despărțirea de Gheorghe Turda:„Mă neglija, ca femeie’

Cine este concurentul pe care Irisha îl consideră câștigător, la Survivor România

Cine este concurentul pe care Irisha îl consideră câștigător, la Survivor România. Irisha a vorbit despre concurenții noului sezon Survivor România, de la ProTV. Aceasta a menționat că a avut o adevărată admirație pentru Laura Giurcanu, care a fost eliminată. În acest moment, artista consideră că Ștefania este cea mai potrivită pentru a obține marele premiu.

„Normal, a rămas proiectul meu de suflet. Mă uit, evident. Mi-a plăcut foarte mult Laura, păcat că a ieșit din competiție. Îmi place Ionuț de la Războinici și mai îmi place, tot de la 'Războinici', de Ștefania, cred că are mare potențial pentru a câștiga competiția din acest sezon', a declarat ea pentru EGO.ro.

Irisha, după experiența Survivor România: „Încă mă recuperez'

Chiar dacă a participat anul trecut la Survivor România, Irisha încă nu s-a pus complet pe picioare. Ea a menționat faptul că are o alimentaie supracalorică pentru a recupera kilogramele pierdute în competiție. Mai mult decât atât, solista are un semn pe corp, care îi va rămâne pe viață.

„Eu încă mă recuperez. Am slăbit foarte mult după 'Survivor', am recuperat câteva kilograme, dar în continuare lucrez la sală, am o alimentație corectă, supracalorică, pentru a mă îngrășa. Fac masaje pentru că m-am lovit puțin la spate. Am un semn de la 'Survivor', cred că o să rămân cu el toată viața. Mai am pe corp, dar asta este, le tratez ca atare, le îmbrățișez, le accept și mă gândesc la tot ca la o experiență frumoasă din viața mea', a mai spus ea pentru sursa citată.

Cu toate acestea, ea nu regretă experiența trăită și susține că întotdeauna va rămâne un proiect drag sufletului său.

„În momentul în care eram în avion și plecam spre 'Survivor' m-am gândit că o să fie greu, dar nu atât de greu. Când eram în avion spre România, mi-am dat seama că nu regret absolut nimic, chiar dacă a fost extraordinar de greu', a continuat ea.

În ce relație a rămas Irisha cu foștii concurenți Survivor România

Irisha a vorbit inclusiv despre relația care există în acest moment între ea și foștii săi colegi de echipă de la Survivor România. Se pare că ei au rămas prieteni, deși nu s-au revăzut în formula completă.

„Noi ne-am văzut după 'Survivor' de mai multe ori. Nu au venit toți, evident, dar, cu cei care au fost, nu am văzut un gram de ură. Am râs, ne-am distrat, am făcut poze, ne-am uitat la emisiune. Nu e ranchiună, vorbesc din perspectiva mea. Eu nici nu știu cum să urăsc. Sunt o persoană caldă și tind să cred că am niște valori sănătoase în viață. Venind dintr-o familie de muzicieni, părinții s-au străduit să îmi dea niște valori sănătoase', a mai spus ea pentru sursa citată.

Ar mai repeta experiența

Irisha a fost întrebată dacă ar repeta experiența de la Survivor România. Aceasta a spus că da, în cazul în care s-ar face un sezon „All Stars'.

„Nu am cum să particip în noul sezon, nu avem voie să fim de mai multe ori, sezon după sezon. Dar poate la All Stars ar fi o idee, rămâne să vedem', a mai spus ea.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton